Nieuw

Ondanks ruim half miljard hulp uit Nederland – negers op St. Maarten niet in staat het eiland weer op te bouwen

St. Maarten via twitter

September 2017 trok orkaan Irma over het eiland, onmiddellijk daarop trokken negerbendes met machetes en pistolen plunderend over het eiland om dat wat door Irma gespaard was alsnog te vernietigen.

Een half miljard en 15 maanden later is er op het hele eiland nog niet één dak hersteld, omdat de bevolking nog geen spijker in een plank kan slaan schrijft de Algemene Rekenkamer:

Het grootste obstakel voor een snelle wederopbouw is het gebrek aan personele capaciteit en expertise op St. Maarten.

Zelfs het uitgeven van het geld wil ze niet lukken:

Om de wederopbouw sneller te laten verlopen heeft het eiland niet alleen financiële steun nodig. Maar ook ondersteuning bij de besteding van dit geld.

Wanneer verklaren we St. Maarten onafhankelijk, koloniën zijn toch niet meer van deze tijd ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Ondanks ruim half miljard hulp uit Nederland – negers op St. Maarten niet in staat het eiland weer op te bouwen

 1. 40.000 inwoners en een 500000000 te besteden.
  En te lui om een spijker in een plank te slaan.

  Liked by 1 persoon

 2. Geef die kansloze eilanden toch weg aan de meest biedende en stop met dat bodemloze put gedoe,en anders compleet afgraven en het zand voor onze kust gebruiken.

  Like

 3. Ik heb een voorstel…ruim 40.000 inwoners, gezien er niet een dak is gerepareerd is er dus niet een met Bob de Bouwer afwijking….dus dat word het niet….nou, toevallig is hier in Nederland een wens gaande om de bevolking te kleuren, dus wat is nu beter als we ze allemaal daar deporteren, hier importeren en een huis geven met dito rekeningen per maand en 40.000 Nederlanders die hier niet willen zijn om van multi culti waanzin te genieten naar St Maarten laten vertrekken en daar een huis c.q. stukje leef land geven. Bouwen we het zelf op, dat half miljard, daar kan een compleet schone energie centrale van worden gemaakt op de bodem van de zee, een afval opruimings-systeem, drinkwater voorziening en de rest van de noodzakelijke infrastructuur incluis ziekenhuis, scholen en wegennet kan met dat geld makkelijk worden betaald. Dus ik zie geen problemen.
  Flikker ze eraf, zet ze hier bij de rest van hun broeders en ik zie een eiland dat met wat elleboog vet en hard zweet een paradijs kan zijn, en als we direct de boel goed regelen zijn ambtenaren overbodig. Kwestie van burgers verantwoordelijk maken voor hun eigen leefomgeving. Doe je dat vanaf de opbouw is het normaal en logisch omdat iedereen weet waarom…. Nemen we alleen een ambtenaar om in de dierentuin te zetten, gewoon om naar te kijken.Voor als herinnering van wat we niet missen.

  Liked by 3 people

 4. trebor2110 // december 18, 2018 om 22:43 //

  Ze hebben meer assistentie nodig uit Nederland , wat dat je van de Bijlmer daar lopen er genoeg die een baantje zoeken , zelfde soort dus verstoort het de natuurlijke balance niet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s