Nieuw

Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko

Louisa Vesterager Jespersen is genoemd als een van de slachtoffers (Afbeelding: Facebook)

De lichamen van twee jonge vrouwen zijn gevonden aan de voet van de berg Toubkal in Marokko, die populair is bij wandelaars. De twee studenten kwamen uit Noorwegen en Denemarken.

De politie arresteerde een verdachte die verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van de vrouwen. De lichamen hadden steekwonden. Ze zijn op zoek naar andere mogelijke daders.

De lichamen werden gevonden in een afgelegen gebied bij het dorp Imlil. Voor veel wandelaars en bergbeklimmers is de stad het startpunt voor tochten in het Atlasgebergte.

Louisa werd dood aangetroffen op maandag (Afbeelding: Facebook)

Louisa Vesterager Jespersen, uit Denemarken, en een vrouw uit Noorwegen werden maandag dood aangetroffen. Minstens één rapport beweerde dat ze naar verluidt onthoofd waren, bericht Sky News – maar de exacte details zijn onduidelijk.

Een man, die vroeg om niet genoemd te worden, vertelde de nieuwe website dat het stel toeristen waren die “naar verluidt onthoofd werden gevonden”.

Hij voegde eraan toe dat de vrouwen zonder gids reisden en kampeerden “ergens in de buurt van Club Alpin Francais aan de voet van de berg Toubkal”.

Het binnenlandse ministerie zei in een verklaring dat de vrouwenlichamen met ,,tekens van geweld op hun halzen” waren gevonden die ,,door een scherp apparaat” waren veroorzaakt.

LEES MEER: Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko – Update!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9781 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko

 1. Oh oh oh, domme vrouwen toch!!! Wij proberen hier om het Marokkanenprobleem op te lossen en jullie zoeken het op.

  Hallo NOS-journaal, lezen jullie ook mee? Zo ja, dan zie ik dat vanavond wel in het 20.00 uur journaal. Oh nee, dom van mij, daar moet je onafhankelijk voor zijn en niet Links, Sorry, foutje, bedankt!!!

  Liked by 1 persoon

 2. jochemjaarsma // december 18, 2018 om 18:14 //

  Naïeve typjes. Moeten hebben gedacht “de aanhangers van de religie van vrede doen het bij ons in Europa ook zo goed, moet kunnen alleen op vakantie in dat fantastische Marokko”.

  Liked by 1 persoon

 3. De Romeinen zeiden het al, het zijn Berbers, wat barbaren betekent!

  Liked by 1 persoon

 4. De Limburger // december 18, 2018 om 18:56 //

  Het getuigt niet van een bovenmatige intelligentie of wel van grenzeloze naïviteit als je als jonge vrouw zonder gids of begeleiding in Marokko gaat kamperen, wat onverlet laat dat dit verschrikkelijk nieuws is voor alle nabestaanden.

  Liked by 1 persoon

 5. Meer gelul. Alleen maar gelul.

  Tot het moment dat in Zweden bij iedere dorps en stadsgrens het rotte fruit aan de lantaarnpalen hangt veranderd er niks. Waarom zou het nu toch in al die landen zo’n klerezooi zijn….wat dat betreft is het Dodo gezangenboek van de haatsekte daar de enige vaste factor…
  Wij komen met onze “grondwet”behoorlijk slecht weg als het gaat om stabiliteit en een basis zekerheid. Die is weg, verkocht, gedhimmied. Theorie is leuk, praktijk maakt of breekt.

  We zijn door de landelijke en Europese politici compleet verraden en klaargezet in de rij voor een slachthuis. En al die autochtone vermoorde, verkrachte of verminkte vrouwen, kinderen en bejaarden, dat wisten ze, dat hebben ze uitgerekend en verhoudings-gewijs kon het er voor hun mee door. Het zou je kind maar zijn, je zus, je vrouw, jij !

  En iedere dag komen er meer, vallen ze op straat steeds intensiever iedereen aan en worden autochtonen die zich enig zins verzetten door de eigen regering gecriminaliseerd en anders door de gasten uitgeteerd.

  O ja, iedereen heeft genoeg ervan, maar de enkelen die iets deden zitten nu in de cel of in een gat in de grond, en niemand die hun steunt. Geen ontvoerde rechters omdat de burger boos is en symbolisch dat even wil toelichten, geen enkel risico voor hen die op absurde manieren van een wetboek gebruik maken om politiek correct hersenrot tot in het kleinste gaatje door te drukken… Totaal tegenstrijdig met hun eigen grondwet ook nog….gelijkheid….allemaal dezelfde regels en rechten…..ik mis toch iets…

  Wel klagen, maar niks doen.

  Mijn advies, zoek gelijk gestemden op, mensen die willen leven en een toekomst en normaal leefmilieu nastreven, en word godverdomme super weerbaar. Vrienden heb je niet, slechts mede overlevers en verder alles wat jou kapot wil, met je eigen landgenoten als paradeleiders en hun knuppel brigade als straatwerkers. Onbegrijpelijk dat mensen zich nog lenen om hun eigen land en zelfs famillie met geweld het zwijgen op te leggen….onbegrijpelijk.

  Ik wil emigreren, alleen als er nou toch eens ergens stabiliteit was….of een land voor welwillende mensen…en daar waar je wel terecht kunt hebben ze een tarief hindernis barrière obstakel, hoe ouder je bent hoe rijker je moet zijn, wil je erheen en heb je kinderen dan moet je die niet meer voeren, geen rekeningen betalen en als het kan drugs in bulk verkopen of zoiets, word je gepakt vraag je bij de officier van justitie of de minister om een bonnetje….en dan kun je dus wel als ouder persoon emigreren naar een fijn en betrouwbaar plekje…Voor mensen met geld is er altijd een deur open, ongeacht hoe ze aan dat geld zijn gekomen.
  Als dit land slim was zorgden ze voor een exit mogelijkheid voor hen die niet in een opgedrongen sektarisch gerichte multi culti wereld willen leven….of iets van een verdrag met die landen zonder financiële verticale rotspartij als dood lopende weg.

  De tijd dringt, de oorlog is verklaard aan de autochtoon, en gele vestjes hebben enkel nut als er een groot geweer bij zit en het gele vestje is er om vriend van vijand te onderscheiden bij het mikken….en anders is het zinloos tegen staats terreur te protesteren, luisteren word enkel gedaan als je iets te bieden hebt of de ander zo zwak is en geen personeel heeft dat thuis het geweten op sterk water heeft…maar goed, ook die hebben een gezin dat graag regelmatig wil eten, een eigen huis en hypotheek…ben benieuwd hoe die het vergaat als hun ook worden vervangen…

  Het is zwaar klote dat mensen eerst kapot moet worden gemaakt voordat iemand iets zegt. en die politici, die wisten het verdomme en ze gingen toch door, over de lijken en levens van hun eigen landgenoten. Zoiets verdient in de hun wereld een lintje met financiële kerstbonus, in mijn wereld een stuk ingevet touw of pianodraad. Verraad naar het eigen volk is onvergeeflijk, verraad tegen de eigen soort is ziek.

  Schande in het kwadraat.

  Verenig u, met drie kun je beter kaarten dan met jezelf en het licht uit.

  Mijn poging tot emigratie word z.s.m verstuurd naar de desbetreffende ambassade van desbetreffend land, dus donaties om over dat hekwerk van geld versus leeftijd te springen zijn welkom. Lukt het niet is hier sterven in waardigheid met een goede oogst aan verraders ook een optie…

  Duchesne,

  “Multi famam, conscientiam, pauci verentur.”

  Liked by 1 persoon

 6. Gebrek aan stage plekken, bloedsuikerspiegel, trump, wilders, afijn bedenk maar wat en de stakkers zijn al genoeg gestraft, dus….

  En nu allemaal in koor; je bent wéééélkom..

  Like

 7. De vriendjes van fatsoen.

  Like

 8. Last van linkse hersenrot…..?
  Arme meisjes die in sprookjes geloofden.

  Liked by 1 persoon

 9. Het zijn beesten en blijven beesten die kut Marokkanen
  En met het suiker feest is alles weer vergeven

  Like

 10. We zouden dat land marokko en eventueel dat turkye niet meer eens moeten zien als vakantie landen. Leg het toerisme plat.

  Like

 11. Waar dan ook ter Wereld……
  Blijf met je poten van onze vrouwen en dochters af.

  Like

 12. Levenslang voor zulke dieren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s