Nieuw

Nederland sluit ziekenhuizen en opent ze in Irak

De minister heropende tijdens zijn bezoek aan de Iraakse stad Fallujah een door oorlogsgeweld getroffen ziekenhuis. Bron: De Bezetter.

In fukking Fallujah. Zijn jullie helemaal gek geworden ? Dat is de geboorteplaats van Al-Qaeda in (de Levant) Irak en Syrië (ISIS), waar jullie ook al een half miljard euro’s aan gedoneerd hebben terwijl je met wat F-16-s rondvloog om ze luchtsteun te geven en te kijken of de genocide op de christenen een beetje opschoot.

Addergebroed uit de diepste krochten van de hel zijn jullie.

Het was Fallujah waar ‘The Surge‘ in 2006 op gericht was omdat daar het hevigste verzet geboden werd drie jaar na de illegale Amerikaanse inval in Irak.

En wie moeten we daar gaan helpen, de slachtoffers van de Amerikaanse uraniumbommen nadat Obama in 2011 alle troepen teruggetrokken had omdat hij het eenzijdig veilig verklaarde ?

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s