Nieuw

Merkel admits migration pact is legally bindingv

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Merkel admits migration pact is legally bindingv

 1. Merkel zegt dus “Fuck you all”. Één kogel, één kogel maar…

  Like

 2. Onder landverraad of hoogverraad wordt in het kader van de wet gezien:

  Artikel 93 en 99 Wetboek van Stafrecht:

  Artikel 93
  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
  Artikel 99 Wetboek van Stafrecht:

  Artikel 99
  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het grondgebied van den Staat geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste twintig jaren.

  Het moet toch mogelijk zijn om ergens een Officier van Justitie, met een beetje fantasie die zich niet laat verlagen tot het soort van Klassenjustitie wat we heden ten dage kennen, te vinden die een paar bestuurders in dit land hiermee gaan vervolgen?

  Ik neem althans aan dat ‘het oogmerk’ bewezen kan worden. Dat het nog niet zo ver is moge zo zijn maar de wet zegt niet dat je niet mag ingrijpen voordat het zo ver is. De poging is voldoende en daarmee is Rutte en kornuiten goed op weg. En Het Rijk is Nederland en niet de Tweede kamer. En het grondgebied al helemaal niet.

  Lijkt me een wassen neus voor een ervaren OVJ.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s