Nieuw

Juncker heeft zware ischias-aanval – valt van trap tijdens Afrika Forum

Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, kampt opnieuw met ernstige “ischiasproblemen”. En weer worden de treden van een kleine trap zijn ondergang.

Op de Afrika-top in Wenen vecht hij hard voor zijn evenwicht. Ondersteund door helpers slaagt het er uiteindelijk toch in om de “hindernis” te overwinnen.

In de tweet hieronder wordt opgeroepen om zijn medische rapport vrij te geven en is te zien hoe hij ondersteund moet worden na zijn ischiasaanval.

Een probleem met het buigen van zijn gewrichten is al een paar jaar zichtbaar en heeft een aantal keren voor schaamte gezorgd. Sommige medische experts suggereren dat Juncker een agressieve vorm van portraitists heeft, die een aanhoudende ontsteking van zijn gewrichten veroorzaakt, een paar keer werd de ziekte van Bechterew genoemd, zijn manier van lopen analyserend en moeite om zijn hoofd te draaien, en steeds meer kromme rug. Door de gewrichten en het hart aan te tasten, worden de hersenen niet beschadigd, maar alleen medisch specialisten kennen het, omdat het bij het grote publiek een beeld schept van iemand die niet in staat is om zijn publieke taken uit te voeren.

Het is het meest recente incident in een hele reeks evenwichtsdossiers waarin de 64-jarige Juncker in het verleden wankelde en die door boosaardige tongen herhaaldelijk worden toegeschreven aan zijn hoge alcoholconsumptie.

Bij een laat diner van het EU-Afrika Forum in Wenen is Jean-Claude weer in topvorm: “verankerd” op zijn stoel verspreidt hij blijkbaar “in een goed humeur” enthousiaste high-five klappende handen, knuffels en kussen aan hooggeplaatste politici van over de hele wereld.

Het is een open geheim in EU-kringen dat het hoofd van de Commissie graag gin en mousserende wijn drinkt. “Wanneer een assistent een glas water naar het hoofd van de Commissie brengt, weet iedereen dat het een gin is”, aldus de Franse EU-correspondent Jean Quatremer, onlangs in het Britse tijdschrift The Spectator.

Omdat de medische ongemakken iets te verlichten heeft Juncker zichzelf nu een loonsverhoging gegeven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Juncker heeft zware ischias-aanval – valt van trap tijdens Afrika Forum

 1. jochemjaarsma // december 18, 2018 om 18:29 //

  Er komt een dag … dat het ‘m overkomt als-ie bovenaan een hele hoge trap staat.

  Liked by 2 people

 2. Hoogmoed komt voor de val……

  Like

 3. Rini Stegeman // december 18, 2018 om 19:04 //

  ik geloof dat verhaal van die iesijas niet zo………………..

  Like

 4. Met dat inkomen mag hij wel eens naar de smoelensmit, de tandarts
  Achterlijke zuipschuit en hij is 64 ik dacht aan dat verlopen gezicht te zien dat hij in de 70 is

  Like

 5. Ik zou hier van alles kunnen schrijven dat niet aardig of menselijk was, maar ik ga dat niet doen. Ik spreek enkel de wens uit de man ooit te mogen ontmoeten en hem een hakbijl te mogen overhandigen. Dat had ik bij Pechtold ook willen doen maar de slijmerige zak van een Fiskars importeur Nederland was me voor…

  Like

 6. Dus, de volgende keer dat je een Fiskars bijl ergens te koop ziet staan, ze sponsoren D66…als die gratis dat spul krijgen dan wij toch ook….kerstgratificatie voor het Nederlandse volk…

  Like

 7. trebor2110 // december 18, 2018 om 23:03 //

  Ischias behandeling
  Zodra de cliënt minder klachten ervaart of klachten heeft die dragelijk zijn, kan de cliënt op geleide van zijn of haar klachtenbeeld rustigaan de activiteiten weer opbouwen/blijven uitvoeren. Bij het merendeel van de cliënten verdwijnt het ischiasbeeld binnen twee tot twaalf weken.

  Vervolgens is het daarna verstandig de lage rug weer in conditie te brengen. Dit kan met behulp van een rugprogramma van Het Rugcentrum.
  https://www.hetrugcentrum.nl/lage-rugpijn/ischias/behandeling/

  Junkie heeft er al jaren last van

  Like

 8. Von Puffelen // december 19, 2018 om 11:00 //

  Ik heb hier ook jaren last van gehad en het speelde altijd op wanneer ik uit de kroeg kwam.
  Het moet aan het niet zo ergonomische meubilair hebben gelegen, een andere oorzaak kan ik zo snel niet bedenken.

  Like

 9. Jack vanderVeen // december 20, 2018 om 08:11 //

  Zet hem langs de gracht in Amsterdam in een rolstoel en vraag hem of ie naar de overkant wil. Want daar is een bar met lekkere mannen.
  Dan eenvoudig………..!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s