Nieuw

Irak roept vluchtelingen uit Duitsland op terug te keren

Na Syrië roept Irak nu de landgenoten die naar Duitsland zijn gevlucht op om terug te keren. Veel van de “vluchtelingen” zullen waarschijnlijk niet vrijwillig terugkeren, in Duitsland hebben ze een beter leven, het gratis geld voor all-inclusive komt zonder werk op tijd naar de eerste van elke maand op de rekening. Toch kunnen we ons afvragen of en zo ja, hoeveel Irakezen de oproep van de Iraakse regering zullen volgen.

Een jaar na de militaire overwinning op de terroristische organisatie “Islamitische Staat” (IS) roept de Iraakse regering de mensen die naar Duitsland zijn gevlucht op om terug te keren. “Wij hopen dat deze burgers vrijwillig terugkeren naar Irak”, aldus de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken Mohammed Ali al-Hakim maandag na een ontmoeting met zijn Duitse collega Heiko Maas in Bagdad. “Irak is een veilig land en wij roepen onze burgers op om vrijwillig naar ons land terug te keren.
In de loop van de burgeroorlog vluchtten honderdduizenden Irakezen naar Duitsland. Volgens de federale regering werden er eind september 245.000 geregistreerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Irak roept vluchtelingen uit Duitsland op terug te keren

  1. Lijkt me onzin om ons in de maling te nemen dat hun thuislanden hun terug willen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s