Nieuw

Grenscontroles lonen zich

Foto ter illustratie.

De Duitse politie heeft tijdens de zoektocht naar de moordenaar van de kerstmarkt in Straatsburg tijdens de grenscontroles verschillende criminelen gearresteerd. In totaal werden voor grenscontroles in Baden-Württemberg, Saarland, Rijnland-Palts en Noordrijn-Westfalen tot 780 politieagenten ingezet. De focus lag op de grenzen met Frankrijk, België en Luxemburg.

Het primaire doel was om de vermoedelijke moordenaar te identificeren en te arresteren tijdens een mogelijke vlucht naar Duitsland, kondigde de Bundespolizei maandag aan. Maar de speurtocht had ook een neveneffect: “Tijdens de zoekactie vonden de ingezette krachten van de betrokken federale politiediensten in slechts 50 uur in totaal 154 opsporingstreffers en werden 15 open arrestatiebevelen uitgevoerd”.

De islamist Chérif Chekatt had afgelopen dinsdagavond op de kerstmarkt in Straatsburg het vuur geopend en verschillende mensen gedood. Inmiddels is het aantal dodelijke slachtoffers gestegen tot vijf en zijn er nog eens elf mensen gewond geraakt. Twee dagen na de misdaad werd hij donderdag tijdens zijn vlucht door de Franse politie doodgeschoten.

Bron:

Grenzkontrollen lohnen sich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s