Nieuw

Godfrey Bloom tegen het EU-parlement: “Zij zullen jullie ophangen en in hun recht staan!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Godfrey Bloom tegen het EU-parlement: “Zij zullen jullie ophangen en in hun recht staan!”

 1. Republikein // december 18, 2018 om 04:54 //

  Was het maar waar, in coma.

  Like

 2. koddebeier // december 18, 2018 om 12:27 //

  En gelijk heeft hij !!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik moest gister zonder aanleiding opeens denken aan de farewell speech van Eisenhower waarin hij waarschuwde voor secret societies, daarmee doelde hij op communisten.

  Na de val van de muur werd aangenomen dat communisme geen gevaar meer is, de koude oorlog was immers over. Echter, de secret societies waar Eisenhower over sprak bestonden en bestaan nog steeds, omdat men er niet meer op bedacht was was men off quard en konden de secret societies het gehele systeem en daarmee het volk besmetten. De generaties die na de val van de muur geboren zijn hebben een heel ander besef en zijn daardoor makkelijke prooien voor de secret societies, hou ze wat idealen voor de neus zoals een wortel voor een ezel en ze happen, bv minderheden en ‘slachtoffers’ zijn daarvoor ideale middelen. De besmetting heeft niet alleen in de vs plaatsgevonden maar ook in europa, de eu is communistisch > geen soevereine staten maar een unie, geen vrijheid van meningsuiting, geen vrije pers, geen vrije markt en niet het individu maar het collectief staat centraal. Wat ze doen is alles afbreken zoals we het gekend hebben zodat de samenlevingen als los zand aan elkaar komen te hangen en daaruit iets nieuws gebouwd kan worden.

  Dit begint steeds meer tot me door te dringen en begin tevens te beseffen dat het probleem en gevaar nog veel groter is dan ik verwachtte omdat veel van de mensen die zich voor het karretje hebben laten spannen dit zelf niet eens beseffen. Communisme?

  Waarom noem ik ze communisten? Omdat er niet zoveel smaken zijn, het zijn globalisten cq internationaal socialisten > communisten. Ze haten soevereine landen, met name die met vrije westerse culturen.

  Liked by 1 persoon

 4. dat heb je volgens mij heel goed in de gaten beste Dick

  Like

 5. Wat een verschrikkelijk ziekelijk volk en wat een SMERIG GELOOF is dat destructieve geloof op Satan gericht met de naam Mohammed.
  Een groot op pedofilie gericht en haat naar anderen waar bij kinderen en vrouwen het slachtoffer worden vaneen RAS wat Echt vernietigd moet worden,en die SCHOFTEN in Brussel willen dat TUIG op ons afsturen.
  De BLANKEN en goed willenden zullen jullie Brussel en de EU uitroeien als RATTEN en ook zo behandelen.Blijf altijd achterom kijken want er zal ineens toegeslagen worden zonder pardon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s