Nieuw

Florida: Pakistani Muslim immigrant charged with posting bomb instructions for fellow terrorists

Tayyab-Tahir-Ismail

A Pembroke Pines man is facing charges of posting detailed bomb-making instructions to online sites frequented by extremists such as supporters of the Islamic State group, according to an FBI complaint unsealed Monday.

An FBI affidavit charges Tayyab Tahir Ismail, 33, with posting the illegal bomb instructions on at least five occasions between July and September. Ismail is a naturalized U.S. citizen from Pakistan. The charge carries a maximum 20-year prison sentence if he is convicted.

The FBI says Ismail posted numerous other messages of support for the Islamic State and did searches on how to build bombs. There is no evidence he actually had live explosives, but there was plenty of extremist rhetoric about carrying out attacks, according to the affidavit.

Creeping Sharia >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Florida: Pakistani Muslim immigrant charged with posting bomb instructions for fellow terrorists

  1. In europa binnen een paar dagen weer vrij op straat, dat is wel effe anders in de US of fucking A

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s