Nieuw

Finland: Opnieuw kinderverkrachting door migranten

De politie in het Finse Uleåborg onderzoekt nu een vijfde geval van ernstige seksuele misdrijven tegen kinderen, schrijft Vasabladet. Ook in dit geval zijn de daders migranten.

Het Finse Uleåborg is opnieuw opgeschrikt door verschillende gevallen waarin asielzoekers kinderen blootstellen aan verkrachting en seksueel misbruik.

Begin december werd onthuld dat zeven MENA-mannen (Midden-Oosten en Noord-Afrika) in Uleåborg vastzitten op verdenking van ernstige verkrachting van een zeer jong meisje van tienjarige leeftijd.

De Finse politie waarschuwde vervolgens meisjes en ouders voor buitenlandse verkrachters die via het internet contact opnemen met hun slachtoffers.

Maandag werd opnieuw een andere man door de districtsrechtbank van Uleåborg in arrest gesteld op verdenking van grove verkrachting en grove seksuele uitbuiting van kinderen.

Volgens het Finse dagblad Kaleva handelt het zich om een in het buitenland geboren man (23). De misdaad zou naar verluidt op 12 november van dit jaar in Uleåborg zijn gepleegd.

Het slachtoffer is een minderjarig meisje dat enkele weken geleden met de autoriteiten contact heeft opgenomen en over het misbruik had verteld.

In totaal zijn er vijf soortgelijke gevallen van seksueel misbruik van kinderen die momenteel in Uleåborg worden onderzocht. Volgens de politie zijn er echter geen directe verbanden tussen de andere gevallen en deze.

De Vasabladet/SPT geeft aan dat de Uleåborgse politie “zijn handen vol heeft” om verschillende gevallen van seksuele misdrijven tegen minderjarigen te onderzoeken.

In de Zweedse mainstream media lijkt het seksueel misbruik in Finland tot zwijgen te zijn gebracht.

Bron:

Ny barnvåldtäkt i finska Uleåborg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Finland: Opnieuw kinderverkrachting door migranten

  1. Laten die EU-Pedofielen in Brussel dan de DOODstraf invoeren voor het verkrachten en soms doden van kinderen onder de 14 jaar of Levenslang geven dan komt deze verziekte maatschppij er misschien van af.
    Wedde dat ze TEGEN ZIJN,anders zijn ze zelf ook de dupe.

    Liked by 1 persoon

  2. jochemjaarsma // december 18, 2018 om 18:21 //

    “Volgens de politie zijn er echter geen directe verbanden tussen de andere gevallen en deze.” Nee. Behalve dan dat alle daders moedwillig geïmporteerd genetisch afval zijn.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s