Nieuw

Denemarken: 20 jaar gevangenisstraf en deportatie wegens moordpoging – ondanks het feit dat hij in het land geboren en getogen is

De bende "Loyal to Familia". Foto: screenshot Politiko Youtube.-kanal

Een lid van “Loyal to Familia” (LTF) is veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf voor de moordpoging op twee in burger gekleden politieagenten die hij voor leden van een andere bende aanzag. De man, twintig jaar oud, is ook veroordeeld tot uitzetting naar Pakistan met een inreisverbod in Denemarken.

Volgens het Deense dagblad DR is de man geboren en getogen in Denemarken en heeft een kind van bijna twee jaar. Het heeft Denemarken er niet van weerhouden om deportatie op te leggen. De gebeurtenis vond plaats in september vorig jaar.

In het Mjölnerpark in Kopenhagen werden vanaf een motorfiets een aantal schoten afgevuurd op twee mannen. Er zaten echter twee politieagenten in een burgerpolitieauto. Volgens de aanklager verwarde de dader de twee politieagenten met leden van de rivaliserende bende Brothas.

Vorige week woensdag werd de 20-jarige veroordeeld voor de moordaanslag, terwijl drie anderen werden vrijgesproken. Een van de anderen werd echter wegens wapenovertreding veroordeeld tot 5,5 jaar gevangenisstraf.

De reden voor de hoge straf is dat de schietpartij betrekking had op een bendeconflict dat volgens het Deense wetboek van strafrecht een verdubbeling van de straf toestaat.

Bron:

Bandemedlem får 20 års fængsel for drabsforsøg på betjente
Danmark: 20 års fängelse och utvisning för mordförsök – trots att han är född och uppvuxen i landet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Denemarken: 20 jaar gevangenisstraf en deportatie wegens moordpoging – ondanks het feit dat hij in het land geboren en getogen is

  1. Het is al een zeer grove vergissing dat zo’n figuur überhaupt in Denemarken geboren is.
    Goed zo Denemarken!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s