Nieuw

Berlijn-Neukölln: Politieagenten aangevallen tijdens eerste hulpverlening – vijf agenten raakten gewond, sommige ernstig

foto slechts ter illustratie

Neukölln – volgens sociale romantici wordt de Berlijnse wijk als het ware beschouwd als een schoolvoorbeeld van grootstedelijk multiculturalisme – de ideale wereld totdat de werkelijkheid niet meer overeenkomt met hun dromen, want in tegenstelling tot propaganda zijn de effecten van valse tolerantie bijna dagelijks voelbaar, een angstaanjagende ontwikkeling op het gebied van criminaliteit, getto-onderwijs, drugs en geweld.

Slechts één zondagmiddag in het noorden van het Multikulti district, het politierapport van 17.12.2018 laat zien hoe snel de stemming kantelt, het gebrek aan respect voor rechtshandhavers daalt en de gespannen situatie escaleert. En weer is het die geloofsgroep die altijd klaagt over onverdraagzaamheid en discriminatie, maar zelf zorgt voor een vergiftigde sfeer.

In het kader van een evenement dat gisteren van 14.00 tot 20.00 uur plaatsvond op een locatie op de Hasenheide in Neukölln, werden verschillende politieagenten aangevallen.

De eerste aanvallen vonden plaats op zondagmiddag op de Hasenheide. Al tijdens een benefietconcert op de dag van de Koerdische vlag, die op maandag plaatsvindt, waren er strafbare feiten tegen de vergadering en de verenigingswet daar, door volgens de politie “verboden vlaggen en verboden foto’s te tonen en verboden oproepen te verhandelen”. Zoals de politie maandagmorgen liet weten, registreerden de agenten de persoonlijke gegevens van de betrokken personen en schreven ze in eerste instantie boetes uit.

Omdat drie mannen door de politie werden erkend als verdachten van misdaden uit het verleden, werden ze gearresteerd. Een 60-jarige man had echter iets doorslaggevends tegen – hij duwde de politieagenten en probeerde een gearresteerde (23) uit de greep van de politieagenten te bevrijden. Volgens de informatie werd ook de oudere heer voorlopig gearresteerd.

Politieagenten opnieuw aangevallen
Voor het politiepersoneel was de onrust die eraan voorafging echter nog niet voorbij: toen twee vrouwen rond 19.20 uur medisch verzorgd moesten worden in de marge van het evenement, werd de situatie weer precair. Zij waarschuwden de brandweer, maar zorgden voor de eerste verzorging van een 60-jarige die het bewustzijn was kwijtgeraakt.

Volgens de politieagenten reageerden omstanders zeer emotioneel en agressief. Ongeveer tien mensen vielen de politie aan. Twee van de aanvallers werden gearresteerd. Vier politieagenten en één politievrouw raakten gewond door de aanval. Drie van hen moesten in een ziekenhuis worden behandeld vanwege aanzienlijke hoofd- en gezichtsletsels en moesten hun dienst staken.

Naast het strafrechtelijk onderzoek naar schendingen van de wet op de vergadering en de vereniging, heeft de politie ook strafrechtelijke aanklachten geregistreerd wegens verzet, pogingen tot bevrijding van gevangenen, schending van de vrede, lichamelijk letsel en belediging. Het onderzoek is aan de gang.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Berlijn-Neukölln: Politieagenten aangevallen tijdens eerste hulpverlening – vijf agenten raakten gewond, sommige ernstig

 1. Er zijn al beelden van een agente die op straat door meerdere figuren word verkracht en afgeslagen, terwijl haar “collega’s” rennen voor hun leven.. ik weet niet of dat dit is,ik probeer het terug te vinden.

  Geweldsmonopolie…ik hoop dat een cabaretier op oudjaar er iets mee kan…mij loopt de boks vol…

  Like

 2. kwam ik ook tegen maar dat is niet welke ik bedoel.. https://www.youtube.com/watch?v=eVC-c7W8Wtk

  ik zoek…

  Like

 3. 1) hier he, kan het nog gekker?? Ok feitelijk was adolf hitler in het diepste geheim toch een Zionist ok, ken de duistere en geheimste feiten ok, hij heeft kibboetsen in israel gefinancieerd voor de WOII ok, en de lagere kaste duitse joden waren zijn Letterijke HOlocaust, het heilige Vuuroffer voor de herrijzenis van ZION he uit het bloed van zes miljoen joodse maagden. Zo werkt hele Joodse literatuur in feite, hele oude geheime geschriften zijn er hierover in cryptogrammen taal ok, oa dood aramees.

  2) Alles draait nu om Zion te laten voortbestaan, zie hier he uit media??? Stel eens de logische vraag als leek, en als je je baby dan mao noemt of mohammed of pol pot of Djenghis of hirohito??: hahha die dictators moordden meer dan zes miljoen mensen uit ok.

  3) idioterie uit media: 100 % citaat:
  Brits stel dat baby Adolf noemt krijgt cel voor lidmaatschap nazigroep
  18 december 2018 22:50 Laatste update: 4 minuten geleden
  0

  Een Brits koppel dat zijn kind naar Adolf Hitler had vernoemd, moet in het Verenigd Koninkrijk jarenlang de gevangenis in. De rechtbank in Birmingham oordeelde dat Adam Thomas (22) en Claudia Patatas (38) lid waren van de verboden neonazistische groep National Action, bericht de BBC dinsdag.

  Thomas en Patatas hadden hun kind uit bewondering voor de Duitse dictator Adolf als tweede naam gegeven.

  De rechter rekende het stel ook aan dat ze met hun kind poseerden op “verontrustende foto’s”. Zo liet Thomas zich met zijn kind fotograferen terwijl hij het beruchte witte pak van de Ku Klux Klan droeg.

  De vrouw is veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf, haar partner kreeg 6,5 jaar cel. De man had ook informatie over hoe je bommen moet maken in zijn bezit.

  Toen agenten een inval deden in het huis van het duo, troffen ze ook messen en kruisbogen aan. Ook lagen er kussens met hakenkruizen in de woning.

  Thomas werkte voorheen als beveiliger, zijn partner als huwelijksfotograaf. De rechter veroordeelde ook meerdere andere leden van de groep tot jarenlange gevangenisstraffen.

  https://www.nu.nl/buitenland/5638625/brits-stel-baby-adolf-noemt-krijgt-cel-lidmaatschap-nazigroep.html?redirect=1

  Like

 4. scherpschutter1943 // december 19, 2018 om 10:07 //

  Leve ISRAEL

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s