Nieuw

Waarom Frankrijk niet gered kan worden

Place de la Republique in Parijs

Toen in 1995 de eerste International Student Olympiad Trends in International Mathematics and Science Study (TIMSS) werd gehouden, was Frankrijk er zonder aarzelen met zijn achtste klasgenoten.

De nipt gewonnen 13e plaats werd echter ervaren als een schok in de natie van Descartes.

Om niet beschaamd te worden, neemt Parijs een pauze van twee decennia. Het onderwijs wordt hervormd en miljarden worden besteed in kinderdagverblijven, kleuterscholen en scholen. In 2015 neemt het land opnieuw deel. Voor de zekerheid stuur het de tienjarigen van de vierde klas naar de wedstrijd.

Vanaf de geboorte hebben zij alle kostbare hervormingen kunnen gebruiken voor een optimale ontwikkelingsomgeving. Zij zijn de generatie met wie Frankrijk wil terugkeren naar de industriële elite.

De modelleerlingen van Oost-Azië, die sinds 1995 de onafgebroken winnaars van de wedstrijd zijn en in het beste geval af en toe met elkaar van plaats wisselen, moeten zich op het ergste voorbereiden.

Franse wiskundige telt het aantal plastic flessen dat benodigd is voor een succesvolle biomassacentrale

Omdat het advies van de onderwijsdeskundigen consequent is uitgevoerd, begint het land met vertrouwen.

Op de verwoestende 35e plaats – achter Qatar en Abu Dhabi – was men niet mentaal voorbereid.

Drie jaar later bevestigt de OESO het cognitieve fiasco van Frankrijk. Onder de landen met de laagst gekwalificeerde immigranten neemt het de laatste plaats in in de club van 36 hoogontwikkelde landen.

21 procent van de immigranten is voor niets anders te trainen dan voor het gebruik van vuurwapens, en in een hightech omgeving zullen zij gedurende hun hele leven afhankelijk zijn van financiële hulp van hun potentiële slachtoffers.

De logische verklaring ligt in de herkomst van de Franse immigranten en als we bedenken welke landen ooit Franse koloniën waren, Afrikaanse Stenen Tijdperk landen, waar Voodoo en kannibalisme in hoger aanzien staan dan wiskunde.

In Frankrijk neemt de overtuiging af dat je met voldoende geld zou kunnen leren om goed te zijn in wiskunde, maar het niet te repareren kwaad is al geschied.

In heel Europe neemt het IQ af (* , *, *,)  en dat is tegen elke logische ontwikkeling in, en er is maar één reden voor. Het is met opzet dat we naar een IQ van 90 gaan, zodat we zonder protest als slaven ons Master-Race zullen dienen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Waarom Frankrijk niet gered kan worden

 1. koddebeier // december 17, 2018 om 12:26 //

  “Het is met opzet dat we naar een IQ van 90 gaan, zodat we zonder protest als slaven ons Master-Race zullen dienen.”
  Voor het zover is moet de bevolking zich ontdoen van deze criminelen !!

  Like

 2. Omdat dit eens zo’n mooie land niets van een Le Pen wilde weten!

  Like

 3. Jack vanderVeen // december 17, 2018 om 17:59 //

  Maar één ding staat als een paal boven water: mijn IN.Q. van 140 pakken ze mij niet af. Geen enkele schoft, dus ook Rutte en zijn kliek niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s