Nieuw

Standbeeld van Gandhi verwijderd omdat hij een racist was – Hij was ook nog eens ‘een homofiele, pedofiele, seksueel geperverteerde, oorlogszuchtige racistische totaalfreak’

Een standbeeld van de wereldberoemde Indiase onafhankelijkheidsactivist en pacifist Mahatma Gandhi is van de campus van de Universiteit van Ghana verwijderd na protesten van studenten en faculteit over racistische opmerkingen die hij maakte tegen Afrikanen.

Het standbeeld van Gandhi werd onthuld in Accra twee jaar geleden maar werd verwijderd in het midden van de nachtelijke dinsdag in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Regionale Integratie.

RT >>

Ghandi wilde heel graag een Indiaas contingent aanvoeren in Zuid-Afrika om negers dood te schieten, maar de Engelsen dachten dat Indiërs daar niet echt geschikt voor waren, omdat ze hadden gezien wat voor tyfusbende Indiërs overal ter wereld bouwen, dus mochten de Indiërs alleen onbelangrijke taken uitvoeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s