Nieuw

Italië – Somalische kennismigrant wilde de Sint Pieter opblazen met kerstmis als die vol met mensen is

De lieveling van Frans Timmermans en de andere Collaborateurs wilde de grootste kerk van Italië opblazen met Kerstmis.

Een 20-jarige Somalische staatsburger die vorige week in Bari werd gearresteerd op beschuldiging van terrorisme, wilde met Kerstmis naar verluidt een aanslag plegen op de Sint-Pietersbasiliek in Rome.

“De 25ste is Kerstmis….. de kerken zijn vol. “Laten we de bommen in alle kerken van Italië plaatsen. Waar is de grootste kerk? Het is in Rome,” zei hij, volgens de wiretap, blijkbaar verwijzend naar de Sint-Pieter.

Mohsin Ibrahim Omar, die ook de naam Anas Khalil draagt, zou door de speciale veiligheidspolitie van DIGOS in Bari in verband staan met de Islamitische Staat (ISIS) in Somalië en in contact te zijn met een van zijn operationele cellen. “25 december komt eraan”, zei hij naar verluidt in opnames in de documentatie van de zaak.

De vermeende terrorist werd gearresteerd toen hij op 13 december het gebied rond Bari probeerde te ontvluchten. Officieren van justitie hadden een bevel uitgevaardigd om de verdachte te arresteren vanwege het ‘imminente gevaar’ van zijn vlucht.

Het onderzoek wordt bijgestaan door de FBI.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Italië – Somalische kennismigrant wilde de Sint Pieter opblazen met kerstmis als die vol met mensen is

 1. Leren ze het dan nooit?

  Like

 2. templars2017 // december 17, 2018 om 22:29 //

  De religie van de vrede, de paus zal tevreden zijn ,het was toch zijn wens die gasten met open armen te ontvangen!? eens benieuwd of hij dit ook had verwelkomt, stel je voor,…. kerstmis in St Pieter veranderd opeens in een inferno van bloed en uiteen gereten lichamen ,door een te verwelkomen gast van de religie van de vrede, wat zou er gebeuren? het plein ervoor vol zetten met kaarsjes onder het zingen dat we één zijn? dacht het niet ……

  Like

 3. Deze paus zou achteraf doodleuk gezegd hebben dat we onze Somalische broeder in de geest van Christus moeten vergeven, dat het in tegenstrijd is met de islam, deze zo perfecte religie van de vrede, en dat niet alle vluchtelingen zo zijn, en nog van die gekke excuses…Deze Vaticaanse hufter is noch min noch meer een vooruit geschoven marionet van de globalistische kerk. De slechtste paus ooit.

  Like

 4. Rome niet heen gaan, Parijs niet heen gaan, Kerstmarkten niet heen gaan, wordt er niet leuker op

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Italië – Somalische kennismigrant wilde de Sint Pieter opblazen met kerstmis als die vol met mensen is | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s