Nieuw

Netanyahu’s zoon zegt dat alle moslims Israël moeten verlaten -24 uur verbannen van Facebook

Yair Netanyahu heeft een Facebookbericht verdedigd die hij op donderdag heeft gecreëerd waarin hij liet doorschemeren dat alle moslims Israël zouden moeten verlaten.

De zoon van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zei dat er geen vrede in het land Israël zou zijn totdat alle Joden of alle moslims vertrokken en hij de voorkeur gaf aan de laatste.

Zijn post zei: “Er zal hier geen vrede zijn: 1. Alle Joden verlaten het land Israël. 2. Alle moslims verlaten het land Israël. Ik hoop dat het de tweede is”.

De 27-jarige verdedigde zijn mening op zaterdag en vroeg waarom dezelfde mensen die hadden opgeroepen tot “de evacuatie van de kolonisten en de oprichting van een Palestijnse staat vrij van Joden” boos waren op zijn woorden.

In de sociale media waren velen niet onder de indruk van de Facebook-berichten van de jongere Netanyahu. In plaats daarvan beweerde één persoon dat hij Israël zou moeten verlaten.

Ben White, auteur van het boek ‘Cracks in the Wall: Beyond Apartheid in Palestina/Israël’, vroeg wie de zoon van de premier had “geradicaliseerd”.

En een ander noemde hem de “derde Trump-broeder”.

Yair Netanyahu is in de schijnwerpers van de controverse geen onbekende. In mei kwam hij in een diplomatiek geschil tussen Israël en Ankara terecht toen hij “F *** Turkije” op Instagram postte.

In januari werden opnames uitgebracht, waarin de toen 25-jarige Netanyahu en zijn vrienden spraken over duizenden shekels voor privédansen van strippers. Ook leek hij zijn vrienden in ruil voor geld seksuele gunsten aan te bieden van een vrouw met wie hij een hechte relatie had. Sommige Israëlische media hebben aangegeven dat deze commentaren als grapjes gemaakt werden terwijl ze dronken waren.

Dezelfde tapes die door de toenmalige chauffeur van Netanyahu werden opgenomen, onthulden ook dat Netanyahu zijn vriend vroeg om wat geld te “vinden” omdat de oudere Netanyahu een “grote” gasdeal had gemaakt waar de vader van zijn vriend van zou profiteren.

In 2017 publiceerde Yair een meme die op zijn Facebook-pagina als antisemitisch werd geclassificeerd en uiteindelijk na een tegenreactie werd gepubliceerd. De meme kreeg echter de steun van voormalig Ku Klux Klux Klan-leider David Duke en staat nog steeds op de Twitter-feed van de controversiële figuur.

Bron:

Netanyahu’s Son Says All Muslims Should Leave Israel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Netanyahu’s zoon zegt dat alle moslims Israël moeten verlaten -24 uur verbannen van Facebook

 1. Heel ver van mij vandaan. Hij heeft gelijk jonge generatie is niet gek.
  Hij is eerlijk niet slijmen en als er problemen komen dan janken en klagen. Hij is er vroeg bij. In nederland toekijken en of wegkijken zo gaat het hier en geld uitkering en huizen uitdelen.

  Like

 2. Republikein // december 17, 2018 om 12:02 //

  Jezus en Mina kwamen uit Ethiopië, een Joodse stam, staat in het Boek Enoch en niet in de Statenbijbel, mocht niet van de kerk.

  Like

 3. Iemand verbannen omdat iemand verbannen onfatsoenlijk zou zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s