Nieuw

Hij heeft zichzelf opgeofferd om te voorkomen dat er nog meer zouden sterven: De held van Straatsburg is dood

© Facebook Magda Rutowska

Bartosz Niedzielski, een 36-jarige Pool die tijdens de aanslag in Straatsburg ernstig gewond raakte, is overleden. Door zijn moedig optreden heeft hij meer doden voorkomen.

Gisteravond werd bekend dat het aantal slachtoffers van de aanslag in Straatsburg was gestegen tot vijf. Bij de dodelijke slachtoffers is de Poolse toeristengids Bartosz Niedzielski, die reeds dagen geleden hersendood werd verklaard.

Zijn broer schreef gisteren op Facebook: “Mijn broer heeft ons net verlaten, dank voor je liefde en kracht die je ons hebt gegeven, Bartosz zal nu altijd voor ons zorgen en ons vreugde brengen!”

Bartosz offerde zichzelf op zodat er niet meer zouden sterven

Het Duitse dagblad ‘Merkur’ schrijft:

“Volgens een bericht in de Poolse krant ‘Gazeta Wyborcza’ zou de 36-jarige Pool uit Katowice  op de dag van de aanslag nog erger hebben voorkomen.

De reeds rond 20 jaar in Straatsburg wonende man stond met verschillende kennissen voor een muziekclub om een sigaret te roken. Toen de mannen de schutter zagen, stonden ze hem in de weg en sloten de deur op slot.

Anders was er misschien nog wel een groter bloedbad geweest, zoals in de Bataclan-concertzaal in Parijs in november 2015, aldus de Warschause krant, die ooggetuigen aanhaalt”.

Op de plek in Straatsburg waar Niedzielski werd neergestoken, plaatsen de mensen bloemen en kaarsen.

Bron:

Er opferte sich, damit nicht noch mehr sterben mussten: Der Held von Straßburg ist tot

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hij heeft zichzelf opgeofferd om te voorkomen dat er nog meer zouden sterven: De held van Straatsburg is dood

 1. Misplaatst en schunnig, dat de religie die vele slachtoffers maakt, zelf altijd het slachtoffer meent uit te kunnen hangen….?

  Like

 2. Hoezo, held?
  Hij werkte zelf voor het instituut (EP) dat mede verantwoordelijk is voor de invasie van dit soort -islamitische- idioten.
  Dus niks ‘held’,…..gewoon karma!

  Liked by 1 persoon

 3. “Anders was er misschien nog wel een groter bloedbad geweest” alleen al deze opmerking had er niet. In moeten staan.

  Like

 4. Like

 5. Jack vanderVeen // december 17, 2018 om 17:54 //

  Wanneer wij de toegang ontzeggen aan al die ontspoorde werkeloze en drugsverslaafde criminele moslims worden wij ook helden.
  Dus Marionet Rutte, gooi alle toegangen snel dicht voor parasitaire migranten. Mogelijk verdien je dan een standbeeld alsnog.
  Ter grootte van een lucifers-doosje, zodat ik je ver de Waal kan inpleuren en je nimmer teruggevonden wordt.

  Like

 6. trebor2110 // december 17, 2018 om 22:40 //

  . Toen de mannen de schutter zagen, stonden ze hem in de weg en sloten de deur op slot.
  Op de plek in Straatsburg waar Niedzielski werd neergestoken,

  Hoe wisten de mannen dat ze een schutter zagen hoe zagen ze dat en als je ziet dat iemand een schutter is ( waarschijnlijk door dat hij met een vuurwapen loopt ) dan ga je zo,n persoon toch niet in de weg lopen , en waren ze zelf buiten gebleven toen ze de deur sloten , waarom vlucht je dan ook niet naar binnen en waarschuw je iedereen . En waarom is de Pool neergestoken terwijl we met een schutter te maken hebben ???????

  Like

 7. Ik denk toch dat deze man in de eerste plaats slachtoffer was, hij is namelijk wel dood nu
  Veel tijd om te denken zal er niet geweest zijn
  Wat deze reageerders hebben gelezen weet ik niet
  Ik heb gezocht maar alles was in het pools

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s