Nieuw

Het mengen van Joden en niet-Joden is een “crisis”, zegt de Israëlische regering

Naftali Bennet

Raciale vermenging, of “assimilatie” tussen Joden en niet-Joden is een “crisis” die de band tussen de Joden uit de diaspora en Israël ondermijnt, aldus de officiële minister van Diaspora Naftali Bennett van dat land.

Volgens een rapport in de Jeruzalem-based Times of Israel, zei Bennett dat “assimilatie” – het joodse codewoord voor vermenging met niet-joden – samen met “apathie”, de belangrijkste reden was waarom er een “ongekende crisis” in de Israëlisch-Joodse diaspora relaties bestond.

Sprekend tijdens een presentatie van de activiteiten van zijn ministerie in het Israëlische kabinet, zei Bennett dat ‘de relaties tussen Israël en de Diaspora in een ongekende crisis verkeren’.

“Ons wordt vaak verteld dat dit wegens de Westelijke Muur en wegens de Palestijnse kwestie en wegens andere ideologische meningsverschillen is. Dat is niet waar. Er is een trieste assimilatiecrisis en groeiende apathie onder Joden in de diaspora naar hun jodendom en naar Israël. Dat is het hele verhaal, en het heeft de schaal van een nationale uitdaging bereikt”.

Hij noemde vervolgens de programma’s van het ministerie om de groeiende kloof aan te pakken, waarbij hij, volgens zijn kantoor, meer onderzoek deed naar de diasporagemeenschappen in het onderwijssysteem en andere inspanningen om het bewustzijn over diasporagemeenschappen onder de Israëliërs te vergroten, het regeringsfonds voor Birthright Israel, en het “Mosaic United” programma voor het versterken van de Joodse identiteit op campussen, evenals het volgen door de overheid van antisemitisme wereldwijd en hulp aan getroffen Joodse gemeenschappen.

Bennett zei ook dat hij op zoek was naar een plan om de emigratie van Joden uit Frankrijk naar Israël te stimuleren.

“Er zijn 200.000 Franse joden die hierheen willen komen, en de staatsbureaucratieën zijn er eenvoudigweg niet op voorbereid”. zei hij en voegde eraan toe: “Dit zijn ethische mensen, zionisten, liefhebbers van het joodse volk en het land Israël, en het is onze morele plicht om hen te helpen”.

“Twee weken geleden lanceerde ik een informeel onderwijsprogramma voor Franse immigranten”, informeerde hij collega-ministers, maar het is niet genoeg. We hebben een alomvattend plan nodig dat door de regering wordt geleid”.

Na zijn presentatie gaf Eerste minister Benjamin Netanyahu de opdracht aan Bennett om samen te werken met de Nationale Economische Raad van het kabinet van de Eerste minister om een overkoepelend kader op te stellen voor een overheidsbrede actie gericht op het vergroten van aliyah, of joodse immigratie, uit Frankrijk, volgens een verklaring van het kantoor van Bennett.

Het programma moet worden voorgelegd aan het Ministerieel Comité voor Absorptie en Immigratie, dat wordt voorgezeten door Netanyahu, die momenteel ook als minister van absorptie fungeert, en bestaat uit Minister van Financiën Moshe Kahlon, Minister van Milieubescherming Ze’ev Elkin, Minister van Toerisme Yariv Levin, NEC-voorzitter Avi Simhon en de stafchef van de eerste minister Yoav Horowitz.

Bron:

Mixing between Jews and Non-Jews is a “Crisis,” says Israeli Government

Joden mogen dus niet met niet-joden mengen, terwijl Joodse plannenmakers KalergiKaufmanHooton en Morgenthau voor blanken nou juist plannen bedacht hadden om wél weg-ge-rassenmengd te worden en Joodse organisaties als de ADLHIAS, SPLC en IsraAid voortdurend aandringen op immigratie van derdewereldlanders naar de blanke wereld en het joodse reclamebureau’s zijn die al die rassenmeng-reclames gericht op blanke vrouwen maken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Het mengen van Joden en niet-Joden is een “crisis”, zegt de Israëlische regering

 1. Vanaf het begin zijn de Joden bezig geweest andere volken uit te roeien met steun van de USA,Groot Brittanie en hebben met die steun Israel kunnen vormen zoals het nu is,zij willen het enige volk op deze aarde zijn.
  De drukpers van dollars maken overuren om biljoenen naar deze Zionisten te sturen(gratis) zodat zij daar Amerikaans wapentuig kunnen kopen,vliegtuigen,tanks,kustbewaking en zelfs Atoombommen wat dan weer z.g. In de USA Economie komt en de belasting betaler het glad strijkt,en de enige die daar tegenwaren waren de KENNEDY’S en JF,Robert en ook de zoon van JF zijn vermoord door de CIA zegt men??

  Liked by 1 persoon

 2. Dat is ook zo met het mengen van blanken en andere rassen.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit begint op racisme te lijken.

  Like

 4. Hoezo flyer210b, rascisme en apartheid is niks nieuws bij de joden

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s