Nieuw

Buitenlandse indringers in Duitse gevangenissen kosten Duitsers half miljard euro per jaar

Johannesburg

De bloeiende Duitse industrie van verkrachtingen en moorden biedt een ongekende kwaliteit van leven aan de gemiddelde Duitser, die gewoon geen tijd heeft om zelf te verkrachten en te moorden. Dit is weer zo’n geval van Afrikanen die op de vlucht slaan voor de brute gasbabyaanvallen in Syrië en het werk doen dat de gemiddelde Europese gepensioneerden niet willen doen.

Deze openbare dienst is voor de belastingbetaler niet duur, want de aanklagers zeggen bijna altijd tegen de politie dat ze hen gewoon moeten laten gaan. Het is normaal dat 30-jarige Turkse jongerenvluchtelingen van Boko Haram op klaarlichte dag drugs verhandelen in de straten van Weimar Berlin 2.0, wat ook de racistische, onstuimige Duitsers helpt om de staat van hun land te vergeten.

Een ander succesverhaal van migranten.

Die Welt:

Het aantal buitenlandse gevangenen is verder toegenomen. Volgens het federale bureau voor de statistiek waren er op 31 maart van dit jaar 16.267 buitenlanders gedetineerd in Duitse gevangenissen. Dit is een stijging van vijf procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Inmiddels is bijna een derde van de gevangenispopulatie buitenlands. In verhouding tot het percentage buitenlanders is het onevenredig hoog: 10,6 miljoen buitenlanders wonen in Duitsland, wat resulteert in een quotum van twaalf procent.

Dat moet haast wel niet kloppen, want de ADL zegt dat landen alleen maar veiliger worden van immigratie, en die zullen toch niet liegen:

Vreemdelingen die in onevenredig hoge mate criminaliteit plegen? Ik heb daar letterlijk nog nooit van gehoord en ik kijk toch elke dag naar het NOS-journaal om op de hoogte te blijven. Dit is zowel schokkend als nieuw, en duidelijk iets dat door niemand, waar dan ook, voorspeld had kunnen worden.

Dit kan alleen het resultaat zijn van eeuwenlange Duitse slavernij, segregatie, kolonialisme en microagressies tegen negers, anders valt het niet te verklaren.

Het aantal Duitse gevangenen is aanzienlijk gedaald van 36.121 vorig jaar tot 34.690 eind maart van dit jaar.

De statistieken geven een lijst van gevangenen met de Duitse en buitenlandse nationaliteit als Duitsers.

Dubbelpaspoortigen zoals wij zeggen. Nou weet ik niet hoe het in Duitsland geregeld is, maar hier tellen we 3e en 4e generatie Mokrotuig als Nederlanders dus die zouden we er niet meer uit kunnen filteren en de cijfers zijn dus nog erger en worden elk jaar moeilijker te achterhalen.

Hoeveel van die “Duitsers” zijn eigenlijk “paspoortduitsers”, zoals wij ze noemen? Laten we proberen daar achter te komen. Hetzelfde agentschap publiceerde vorig jaar hun bevindingen over “mensen met een migratieachtergrond” en zei dat 18,6M “mensen” met een migratieachtergrond in Duitsland wonen, wat neerkomt op maar liefst 22,5% van de bevolking en binnen één generatie zullen we een minderheid zijn.

Laten we eens kijken naar de landen van herkomst.

3 miljoen Turken, 1.3 miljoen Kazakken, 1 miljoen zigeuners (Roemenië), een half miljoen moslims uit Kosovo, nog eens een half miljoen uit Bosnië.

In 2017 meldde Die Welt 2,3M mensen met een achtergrond in het Nabije en Midden-Oosten, een stijging van 51% ten opzichte van 2011, en 740.000 Afrikanen, een stijging van 46% ten opzichte van 2011.

Dat zijn er toch wel iets meer dan 6 miljoen.

Laten we eens kijken naar de eigenlijke statistieken die door het agentschap worden verstrekt. Van die 16.267 buitenlandse gevangenen komen er 10.335 uit Europa, 1.143 uit Roemenië en 2.366 uit Turkije (LOL).

Die Roemenen (zigeuners) en Turken, Turkije ligt niet in Europa leugenaars, mogen we van het aantal Europeanen aftrekken. Dan komen we op ruim 10.000 (niet-blanke) niet-Europeanen.

De kosten per gevangene per dag zijn ongeveer 130€. Dat is een gemiddelde. Niets over die zwaar gepigmenteerde celophopingen is echter gemiddeld.

10.000 x 130 x 365 = 474.500.000, dat is bijna, en afgerond helemaal, een half miljard. En dat zijn alleen nog maar de gevangeniskosten.

Dit soort kosten, en een hele hoop andere, worden nog niet eens meegenomen in langetermijnberekeningen die uitkomen 1000 miljard (Duitse top-econoom) of 1500 miljard aan kosten (Universiteit Freiburg).

Wollt Ihr den Totalen Krieg?

Nee?

Nou, dan heb je pech gehad, want hij is al een tijdje bezig en we hebben deze eindoplossing voor het blanke ras ook al bijna helemaal verloren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Buitenlandse indringers in Duitse gevangenissen kosten Duitsers half miljard euro per jaar

 1. Wat zei Le Merkel ook alweer: “Wir schaffen das”

  Like

 2. Vreemdelingen die in onevenredig hoge mate criminaliteit plegen? Ik heb daar letterlijk nog nooit van gehoord en ik kijk toch elke dag naar het NOS-journaal om op de hoogte te blijven.

  HAHAHAHA! Dit is toch wel de grap van de week.

  Liked by 1 persoon

 3. Doe maar een factor 10 er bovenop dat zal veel dichter in de buurt komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s