Nieuw

Bewijs: Opgezet spel om politie er op los te laten knuppelen bij Mars tegen Marrakesh

BEWIJS: Brusselse oproerpolitie geeft toe dat burgemeester Close hen heeft opgedragen om “er op te kloppen” en “zo veel mogelijk arrestaties” uit te voeren. Ik ben benieuwd of de media dit zullen brengen. DEEL dit filmpje. De waarheid heeft haar rechten!

Facebook-versie, want je weet het niet in deze Ollongreniaanse tijden:

VTM zegt dat ze werden “aangevallen” en spreekt van “geduw en getrek”. Deze beelden van een opmerkzame betoger bewijzen dat dit Fake News is. Delen!

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Bewijs: Opgezet spel om politie er op los te laten knuppelen bij Mars tegen Marrakesh

 1. koddebeier // december 17, 2018 om 17:12 //

  De ware bruinhemden dus ? Befehl ist Befehl .

  Like

 2. Like

 3. Politie agenten met hamers kijkt u even mee ?

  Like

 4. templars2017 // december 17, 2018 om 21:20 //

  Zo te zien is er dus weldegelijk sprake van agent provocateur methodiek, een agent met een hamer ,er is geen twijfel mogelijk ,je ziet dezelfde agent meehollen in de stormloop op het eind van het fragment.
  Conclusie is dan ook dat er provocatie gemaakt wordt waar en wanneer het uitkomt ,en dan natuurlijk is het de betogers hun schuld dat er schade wordt aangericht, tja zo kan je alles in één groep zijn schoenen schuiven.
  Denk echter niet dat het hier een voorkomend fenomeen is in Frankrijk alleen,In Belgiê duidelijk ook ,meer nog daar zijn er duidelijke orders gegeven.
  Alles wat tegen de elite ingaat wordt gedemoniseerd ,ze hoeven het niet zelf te doen het wordt gedaan voor hen, is dit de zwanenzang van de elite?

  Like

 5. Dat wisten we al, als je niet in HUN straatje denkt krijg je op je flikker, al ben je negentig en loop je achter een rollator

  Like

 6. Arnold Schipper // december 18, 2018 om 09:35 //

  1 volk maakt macht laten we dat eens bewijzen en ook zal het het alleen eerst rechts zijn, links sluit zich wel aan, deze zijn het ook wel zat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s