Nieuw

Aantijgingen van seksueel wangedrag van asielzoekers jegens minderjarige meisjes op pro-multiculturele ‘EuroWeek’-project leidt tot onderzoek

Aantijgingen van seksueel wangedrag van asielzoekers jegens minderjarige meisjes op het pro-multiculturele ‘EuroWeek’-project hebben geleid tot verontrusting en een onderzoek door de Poolse autoriteiten.

Eerder deze week bracht Dariusz Matecki, lid van de regerende partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS), een opname uit van een meisje dat had deelgenomen aan EuroWeek en beweerde dat ze onzedelijke berichten had ontvangen van een van de migrantenmannen die had deelgenomen, naar verluidt zou hij foto’s van zijn penis naar haar gestuurd hebben, rapporteert de Poolse omroep TVP.

“Een van mijn vrienden maakte contact met hem, natuurlijk zonder enige seksuele grondslag, schreef ze gewoon aan hem. En hij begon haar video’s te sturen, hoe hij masturbeerde, hij begon haar foto’s van zijn penis te sturen”, zei het meisje.

Matecki zei dat hij op dit moment aan het onderzoeken was “of dit kinderen onder de leeftijd van vijftien jaar waren en of er überhaupt enige wetshandhavingsinstanties op de hoogte werden gebracht in deze zaak”.

Er zijn ook foto’s op Instagram en sociale media verschenen van de migrantenmannen die de meisjes innig omhelzen en de wangen kussen, waarbij Matecki opmerkte: “Zelfs als er geen antwoord is op alles, is het normaal dat een 30+ jarige ‘vrijwilliger’-‘leraar’ een vreemd kind kust dat zonder ouders naar het kamp kwam? Ze bedrijven Multiculti-indoctrinatiekampen in Polen!”

Het EuroWeek-project beschrijft zichzelf als een “unieke cross-culturele benadering” en biedt workshops over verschillende onderwerpen, waaronder een “Vluchtelingenworkshop” en een “Klimaatverandering Workshop”.

Voorzitter van het bestuur van de “EuroWeek Association School of Leaders” Adam Jaśnikowski sloeg de beschuldigingen af en zei: “Ik verklaar met volledige verantwoordelijkheid dat geen van de deelnemers, leerkrachten of ouders ooit een enkel geval van misbruik of onregelmatigheid heeft gemeld van de kant van degenen die lessen geven dat refereert aan ongepast gedrag in het kader van het EuroWeek-programma”.

Ondanks dit alles hebben de beschuldigingen op de Poolse sociale media aan kracht gewonnen en zijn ze ook onder de aandacht van de autoriteiten gekomen. De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudziński antwoordde op een tweet over de zaak en zei: “Ik heb er al voor gezorgd”.

Later bleek dat de minister van Binnenlandse Zaken met de Poolse minister van Onderwijs, Anna Zalewska, had gesproken en de hoofdcommandant van de politie, Jarosław Szymczyk, had opgedragen de zaak te onderzoeken.

De Poolse politie heeft dit later bevestigd door te schrijven: “We hebben snel actie ondernomen om ervoor te zorgen dat het bewijsmateriaal naar het bevoegde openbaar ministerie wordt gestuurd”.

De beschuldigingen komen nadat linkse NGO’s, in het bijzonder NGO’s die met asielzoekers werken, beschuldigd zijn van seksueel wangedrag, waaronder het Mercy Corps, dat gefinancierd is en samenwerkt met de linkse Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros.

Lees meer: Pools “Euroweek”-programma overhandigt minderjarige blanke meisjes aan bruine mannen voor “integratie”

Bron:

Alleged Sexual Misconduct by Migrant Men at Youth ‘EuroWeek’ Camp Sparks Inquiry

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Aantijgingen van seksueel wangedrag van asielzoekers jegens minderjarige meisjes op pro-multiculturele ‘EuroWeek’-project leidt tot onderzoek

  1. Dat had helemaal niemand zien aankomen. Wat een grote verassing!

    Like

  2. En welke ouders sturen hun tienerdochters naar zo’n project week? Dan zit er al een steekje los in je hoofd lijkt me. Heb er eigenlijk geen medelijden mee als je kind verkracht word zo’n figuur, je vraagt er zelf om.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s