Nieuw

Viktor Orban: EU-landen vallen Hongarije aan om maatregelen te aanvaarden die ertoe bijdragen dat meer migranten naar Europa komen

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Een aanval is afgeweerd “te midden van stormachtige omstandigheden” op de top van staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie op vrijdag in Brussel die was “bijeengeroepen om meer geld en rechten te geven aan migranten”, zegt premier Viktor Orban in een video die hij op zijn Facebook-pagina heeft geüpload.

De top begon vreedzaam en “leek joviaal”, maar werd later nogal stormachtig, zegt Orban.

Verschillende landen “vielen Hongarije over zijn migratiebeleid aan” en probeerden de ministers te dwingen om “maatregelen te aanvaarden die migranten naar Europa zouden helpen brengen”, zegt hij. “Ik beschrijf het als een laatste poging omdat er binnenkort Europese verkiezingen zullen worden gehouden en alles voorbij zal zijn”, voegde hij eraan toe.

“We zijn er in geslaagd om weer een aanval af te weren”, zegt Orban, en benadrukt dat sommige deelnemers “meer geld en rechten voor migranten wilden vergaren en de landen onderdrukken die geen migratie willen”.

Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, “vermengt genres – dat is opinie met nepnieuws”, zegt de Hongaarse staatssecretaris van internationale communicatie in een tweet die op zaterdag werd gepubliceerd.

“Het zal wel vanwege zijn ischias zijn”, zegt Zoltan Kovacs naar aanleiding van een verklaring van Juncker op een Brusselse persconferentie na een top van staatshoofden en regeringsleiders van de EU op vrijdag.

Juncker beschuldigde de Hongaarse premier Viktor Orban van het verspreiden van desinformatie. “Ik heb de Europese Raad duidelijk gemaakt dat sommige van de ministers die daar rondlopen, de bron zijn van nepnieuws”.

“Als Orban bijvoorbeeld zegt dat ik verantwoordelijk ben voor de Brexit: het is nepnieuws. Als hij zegt dat migranten verantwoordelijk zijn voor de Brexit: nepnieuws. Dus laten we niet alle verantwoordelijkheid bij anderen leggen, laten we eens kijken wie de nieuwsnepper is”, zei Juncker.

Bron:

EU countries attack Hungary to accept measures that help to bring more migrants to Europe – Viktor Orban

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Viktor Orban: EU-landen vallen Hongarije aan om maatregelen te aanvaarden die ertoe bijdragen dat meer migranten naar Europa komen

  1. Juncker, hoezo is het nepnieuws als Orban zegt dat jij verantwoordelijk bent voor Brexit? De Britse burger heeft genoeg gezien en wil niets meer te maken hebben met jou en je companen. En dat is geen nepnieuws, Dat is het trekken van conclusies gezien de afschuwelijke puinhoop die jij en je handlangers inmiddels van Europa hebben gemaakt.

    En hoezo is het nepnieuws als Orban zegt dat de migranten verantwoordelijk zijn voor Brexit?
    De migranten veroorzaken overal puinhopen en dat willen de Britse burgers niet meer. Het zal hen nog genoeg moeite kosten om de door jou en je handlangers veroorzaakte puinhopen op te ruimen ná Brexit.

    Jij en je companen hebben een ontiegelijke plaat voor je hoofd en dat is géén nepnieuws!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s