Nieuw

Scholen verplicht 8-jarigen te onderwijzen dat jongens ook menstrueren

Scholen in Brighton hebben de opdracht gekregen om kinderen vanaf acht jaar te onderwijzen dat mensen “van alle geslachten” periodes kunnen hebben, evenals sanitaire afvalverwijderingseenheden in elke toiletruimte te installeren.

De instructies zijn opgenomen in de richtlijnen die de gemeente eerder deze maand publiceerde over ‘Een positieve benadering van menstruatie in Brighton & Hove-scholen’, die beweren dat er ‘meer werk te doen is in alle instellingen om stigma te voorkomen en te verminderen met betrekking tot menstruatie en praten over periodes”.

Onder de noemer ‘kernboodschappen’ wordt leraren verteld om de leerlingen te benadrukken dat ‘trans boys and men en non-binary people periodes kunnen hebben’ en dat ‘periodes iets zijn om te vieren en we dit kunnen zien tijdens ceremonies en vieringen over de hele de wereld”.

“Taal en leren over perioden [moet] zijn inclusief alle geslachten, culturen, religies en seksuele geaardheden. Bijvoorbeeld; ‘Meisjes en vrouwen en anderen die periodes hebben’, “volgens het document, dat ook scholen vertelt om ervoor te zorgen dat” bakken voor gebruikte periode producten worden geleverd in alle toiletten van Key Stage 2 (leerlingen tussen zeven en elf jaar) “.

“Alle leerlingen en studenten van het vierde jaar (8 tot 9-jarigen) krijgen voor hun leeftijd en ontwikkeling geschikt onderwijs met daar in een gepland programma over relaties en seksuele voorlichting”, aldus de richtlijnen.

Daarnaast vraagt het document echter ook om “een vakoverschrijdende benadering van het leren over periodes, met name in de wetenschap en PSHE, maar ook in mediastudies, PE, wiskunde, grafiek en textiel”.

Breitbart London heeft eerder gerapporteerd over richtlijnen van de linkse raad (van Brighton) in oktober, die adviseerde dat scholen sociale diensten moeten waarschuwen als ouders afwijzend staan tegenover de eisen van een kind om van geslacht te veranderen.

Bron:

Schools Ordered to Teach Eight-Year-Olds That ‘Boys Can Have Periods Too’

Het is cultureel terrorisme:

De aanval op het huwelijk komt origineel uit de hoek van (((Georg Lukacs))) die tijdens de kortstondige (1919) bolsjewistische regering van Bela Kun in Hongarije pleitte voor ‘cultureel terrorisme’.


“In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken. Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen. In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.”

Lukacs vluchtte samen met Kun toen Roemenië Hongarije binnenviel. In 1923 duikt hij op in Frankfurt waar hij samen met (((Felix Weil))) een denktank oprichtte die later bekend zou worden als de Frankfurter Schule. Het is al van daar, dat de LGBTQ- en identiteitsperversie stamt, met het door Lukacs uitgesproken doel de gezinseenheid te vernietigen om de Westerse beschaving op de knieën te dwingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Scholen verplicht 8-jarigen te onderwijzen dat jongens ook menstrueren

 1. Ik heb nog nooit gemenstrueerd. Kennelijk was ik al in de overgang toen ik geboren werd.

  Like

 2. Von Puffelen // december 16, 2018 om 19:56 //

  Deze vrouw is rechtsdragend.

  Like

 3. Claudia M. // december 16, 2018 om 20:04 //

  Q; …dat ‘periodes iets zijn om te vieren en we dit kunnen zien tijdens ceremonies en vieringen over de hele de wereld”.

  Ja nou, het was een waar feest, iedere maand weer… Stelletje idioten!

  Liked by 2 people

 4. Het is ook een totale leugen, in veel landen worden menstruerende vrouwen als onrein beschouwd en mogen soms niet eens in het dorp verblijven maar moeten in een hutje buiten afwachten.

  Liked by 1 persoon

 5. In plaats van het verkeerd vertaalde ‘periode’ en ‘periodes’ kan ‘cyclus’ en ‘cycli’ dienen.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik dacht dat het wel duidelijk was 😉

  Like

 7. Dat ligt toch in Engeland. Wat een Eng land is dat. Brexit!

  Like

 8. Ondertussen: de eerste haan die een ei legt moet nog geboren worden
  Ga wat nuttigs doen in je leven
  Ga de natuur in en zie hoe GOD het heeft bedoeld

  Like

 9. nou nou nou dit is me wat hahah

  maar ok wetenschappelijk gezien met mijzelf als proefkonijntje moet ik eerlijk bekennen dat ik inderdaad natte dromen kreeg rond mijn 15/16de jaar gedurende mijn slaap en dat waren mijn eerste zaadlozingen, dus in theorie is dit ‘het menstrueren als jongetje’. Daarna raakte ik verslaafd aan deze menstruatie, en elke dag had ik via trekoefeningen een of meer zaadlozingen.

  ze moeten het niet gaan verdraaien en cultureel de zaak terroriseren, die linkse, anti white race agenda heeft vies smaakje ok,

  juist door nieuwe theorievorming besef ik nu hoe bijzonder het Blanke Intel Apen Ras is ok en dit is pure Hindu/ Vedic science in feite, iets anders dan de 100 % Materialistische White/ Western science in het absolute MEST Universum. .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s