Nieuw

“Refugees not welcome”: Hongarije verwerpt ook het ‘Vluchtelingenpact’ – “Een Migratiepact via de achterdeur”

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Hongarije heeft zijn positie inzake een totale migratiestop opnieuw bevestigd en duidelijk gemaakt dat Boedapest ook het “Vluchtelingenpact” van de VN verwerpt. Minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjártó vreest dat het Migratiepact via de “achterdeur” wordt ingevoerd in de staten die het hebben afgewezen. Er was alleen lof uit Boedapest voor het Oostenrijkse EU-voorzitterschap. Oostenrijk had met succes gewerkt en standpunten bij elkaar gebracht.

Volgens Szijjártó hadden de Verenigde Naties met het Vluchtelingenpact parallel een “broer” van het “Migratiepact” gecreëerd. Maar in Europa, zo verklaarde de Hongaarse minister, is er geen sprake van vluchtelingen, maar alleen van migratie. Hongarije beschouwt “illegale immigranten als illegale immigranten en niet als vluchtelingen” en daarom verwerpt de regering beide pacten.

Szijjártó beschuldigde het EU parlement ervan illegale migratie te willen institutionaliseren. 90 procent van de mensen die vanuit derde landen naar Europa komen, zijn migranten die een beter leven willen. De echt vervolgden waren er slechts enkele. Het zou onzin zijn om migratie als een mensenrecht te zien. Bovendien wordt de laatste moordaanslag in Straatsburg gezien als een verband met het migratiebeleid van de afgelopen drie jaar.

Het “vluchtelingenpact” zal medio december door de Algemene Vergadering van de VN worden goedgekeurd.

Bron:

“Refugees not welcome“: Ungarn lehnt “Flüchtlingspakt“ ab – “Ein Migrationspakt durch die Hintertür“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Refugees not welcome”: Hongarije verwerpt ook het ‘Vluchtelingenpact’ – “Een Migratiepact via de achterdeur”

 1. Alle(!) recente aanslagen van de voorbije jaren zijn migrant- of moslimgerelateerd hoe ‘verward’ onze verwarde bestuurders dat ook willen laten lijken.

  Vluchtelingen behoren opgevangen te worden in de regio, Migranten behoren hier helemaal niet te zijn. Migratie is een schending van de mensenrechten, mijn(!) mensenrechten.

  Het enige recht dat ik tegenwoordig nog bijna heb is het recht om steeds meer belasting af te dragen om die waanzin te kunnen blijven betalen.

  Liked by 3 people

 2. Ik kan al een tijd ,geen like ,of beoordeling geven ,zit Twitter/Microsoft ,mijn browser jullie ,of mij dwars ? Heb deze vraag al meerdere malen gesteld ,zonder een antwoord te krijgen van Fenix ??

  Liked by 1 persoon

 3. ik kan ook geen like meer aan een commentaar geven, geen idee waarom, er flitst heel even een melding op van microsoft, nog geen seconde , en weg is het

  Liked by 1 persoon

 4. Fransdo, Invaders zijn geen vluchtelingen en opvang is niet nodig, laat ze fijn kreperen waar ze de puinhoop gesticht hebben.

  Like

 5. Gladiator // december 16, 2018 om 20:07 //

  Wordt nu toch langzaam tijd dat ik begin met Hongaarse les want hier krijg je met geen kanon de mensen achter het scherm uit.

  Gedwee loopt iedereen naar het slachtblok, terwijl achter onze ruggen onze vrouwen en kinderen verkracht en vermoord worden en onze bezittingen in beslag genomen worden.

  En het had zo gemakkelijk te stoppen geweest, althans, de kans van slagen was zeer wel aanwezig geweest, maar nee, liever toetsenbord vervuilen!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 6. De hedendaagse, ‘moderne’ gladiator. 😉

  Like

 7. @Skeeter, invaders zijn inderdaad geen vluchtelingen, die zijn er overigens wel maar ook daarvoor geldt, opvangen in de regio en niet hier. De rest hoort hier natuurlijk helemaal niet te zijn.

  Like

 8. Weer een verstandig besluit van Hongarije.
  Nu die slap hannes Rutte .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s