Nieuw

Polen en Hongarije blokkeren met succes “LGBTIQ-rechten” in de EU

De vertegenwoordigers van de twee EU-landen Hongarije en Polen hebben hun veto uitgesproken tegen de opneming van het acroniem “LGBTIQ” (=Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender, Interseksueel, Queer) in een gezamenlijke verklaring van de ministers van Arbeid en Sociale Zaken.

Polen en Hongarije hebben de registratie van “LGBTIQ-rechten” in een gezamenlijke verklaring van de Europese Unie geblokkeerd. Het homotijdschrift “blu.fm” doet er verslag van. De vertegenwoordigers van de twee landen waren tegen de opname van het acroniem “LGBTIQ” in een gezamenlijke verklaring van de ministers van Arbeid en Sociale Zaken ter bevordering van “gendergelijkheid in het digitale tijdperk”. Zowel Polen als Hongaren verzetten zich consequent tegen de herdefiniëring van huwelijk en gezin. De twee landen zijn ook gekant tegen de LGBT-indoctrinatie van kinderen en de gedwongen overplaatsing van migranten naar hun land.

Volgens het tijdschrift “LifeSiteNews” irriteerde hun veto duidelijk andere EU-lidstaten. Weliswaar voegde Oostenrijk in zijn huidige functie als voorzitter van de Europese Raad vervolgens aan het document een verwijzing naar “LGBTIQ” toe, maar deze toevoeging is echter alleen geclassificeerd als “conclusies van de voorzitter”, die niet de juridische betekenis hebben van formele conclusies van de Raad. In de officiële conclusies van de Raad EPSCO wordt nu alleen verwezen naar “Gendergelijkheid, Jeugd en Digitalisering”.

Voor Helena Dalli, Malta’s minister voor Europese Zaken en Gendergelijkheid, was de afzwakking van het document zo’n grote ergernis, dat zij een oproep deed tot duidelijke toezeggingen voor LGBTIQ-rechten in Europa. Donderdag presenteerde de politicus van de Maltese Arbeiderspartij, samen met 18 ministers van andere EU-lidstaten, een protestdocument waarin hij opriep tot duidelijke LGBTIQ-richtlijnen en onmiskenbare LGBTIQ-strategieën van de Europese Commissie.

De LGBTIQ-aanhangers uitten hun verontwaardiging op het Twitter-account van ILGA-Europe, een Brusselse “queer”-lobby:

Bron:

Polen und Ungarn blockieren erfolgreich die „LGBTIQ-Rechte“ in der EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Polen en Hongarije blokkeren met succes “LGBTIQ-rechten” in de EU

  1. Wat Nederland betreft: Wie vertegenwoordigt de rechten van christelijke, blanke, gehuwde, heteroseksuele mannen die kinderen hebben en ook nog eens voor hun geld moeten werken tot ze er bij neer vallen?

    Like

  2. Von Puffelen // december 17, 2018 om 10:58 //

    Niemand want die moeten nu juist dood.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s