Nieuw

Onvoorstelbaar: Asiellobby handelt met organen van migrantenkinderen

Er is naar verluidt een bloeiende handel in organen van migrantenkinderen in Griekenland. Griekse diplomaten in Istanboel zouden dit hebben ondersteund met visa voor kleine kinderen. Twaalf van hen zitten nu in de gevangenis. Het schandaal werd aan het licht gebracht door de voormalige Griekse minister van Buitenlandse Zaken.

Al in oktober wees voormalig minister van Buitenlandse Zaken Nikos Kotzias op dit schandaal. De media bleven zwijgen. In november herhaalde hij zijn beschuldigingen opnieuw.
Hij had 93 zaken voorgelegd aan het Openbaar Ministerie waarin Griekse diplomaten in Turkije visa voor niet-begeleide kinderen verstrekten. Zo was er bijvoorbeeld een visum afgegeven voor een kind van 14 maanden oud, men heeft dat toen verduisterd.

“Weet u wat visa betekenen voor onbegeleide kinderen? Het betekent orgaanhandel”, aldus Kotzias volgens het gerenommeerde Amerikaanse “Gateston Institute”.

Duizenden onbegeleide minderjarigen in Griekenland

De tot nu toe bekende gevallen zijn waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. Volgens het rapport van de krant “Kathimerini” van april 2018, zijn er duizenden onbegeleide kinderen in Griekenland die het land illegaal zijn binnengekomen: Er zijn 3.050 kinderen, van wie er 1.272 (42 procent) dakloos zijn, in een tijdelijke woning of op een onbekende plaats wonen. Zij zijn vaak het slachtoffer van seksuele uitbuiting of van de goed georganiseerde orgaanhandel-maffia.

NGO verdient geld aan mensensmokkel

Eind augustus werd nog een ander schandaal aan het licht gebracht dat vermoedelijk daarmee verband hield. De Griekse NGO Emergency Response Centre International (ERCI), die sinds 2015 actief is op het eiland Lesbos, werd ervan beschuldigd deel te nemen aan een lucratief mensensmokkelnetwerk.

Dertig van haar leden werden gearresteerd. Volgens de politie had de NGO de illegale binnenkomst van buitenlanders systematisch gefaciliteerd. De NGO zou 2.000 euro hebben ontvangen van elke illegale immigrant die werd ondersteund bij het binnenkomen van Griekenland. Daarnaast richtten de leden een bedrijf op voor de “integratie van vluchtelingen” en ontving het van verschillende overheidsprogramma’s per jaar 5.000 euro per immigrant.

Sinds 2015 heeft ERCI naar verluidt de illegale binnenkomst van 70.000 mensen in Griekenland gesteund. Dit zou haar jaarlijks een half miljard euro winst hebben opgeleverd. Kenmerkend: ERCI beschrijft zichzelf als een NGO die noodhulp en humanitaire hulp biedt in tijden van crisis.

Mainstream media zwijgen

In de Duitstalige mainstream media is er nauwelijks iets van deze schokkende zaken te lezen. Het onderwerp zou uiteraard vraagtekens plaatsen bij de zogenaamde “humane” idealen van de immigratielobby.

Bron:

Unfassbar: Asyl-Lobby handelte mit Organen von Migranten-Kindern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Onvoorstelbaar: Asiellobby handelt met organen van migrantenkinderen

 1. Henk der Niederlánder // december 16, 2018 om 08:27 //

  Wat is er nieuw aan het nieuws dat gesubsidieerde organisaties grote leugens verkopen om de zakken te vullen van hun CEO’s of hun organisatie gebruiken om er een luxe leven op na te houden.
  Dit is al jaar en dag zo.
  We weten nog dat in Haiti een waar sexfestijn was voor alle zichzelf verkopende gutmenschen.
  En dan nog het liefst sex met minderjarigen natuurlijk.
  Al dit soort organisaties zijn alleen maar bezig met zichzelf te verrijken ten koste van de mensen waar ze zogenaamd voor staan.
  Opvallend hierbij is dat je heel vaak politicie tegen komt in de besturen van dit soort organisaties, wat voor mij al bij voorbaat betekend dat er veel corruptie in het spel is.
  Subsidie is namelijk een synoniem voor corruptie, want wat is er nou makkelijker dan gratis geld ontvangen en weinig of geen verantwoording af te hoeven leggen.
  Dat is gelijk ook de reden dat je daar alle soorten politicie en anderssoortig tuig tegen komt.

  Liked by 3 people

 2. Waarom kijk ik hier niet van op? En inderdaad Henk, het was Oxam Novib die er in, onder andere, Haïti maar ook elders, een sexfestijn van maakte onder slachtoffers,
  https://nieuws.tpo.nl/2018/02/16/oxfam-novib-doet-onderzoek-naar-grootschalig-seksueel-misbruik-en-wangedrag-binnen-oxfam/

  Het waren de mensen van Mensensmokkelaars zonder grenzen die er ook al een grote teringzooi van maakten met hun bootjes in de Middellandse zee. En nu weten we ook aan wie die gesmokkelde kinderen werden uitgeleverd.
  https://www.ninefornews.nl/artsen-grenzen-aangeklaagd-mensensmokkel/

  Vervolgens geef je als kind je vertrouwen aan deze helpers en dan roven ze je hele lichaam leeg en verkopen dat met winst. Misschien is er één klein positief puntje in het verhaal te ontdekken. Ze hebben nu geen tijd meer om olifanten en neushoorns van hun slagtanden te beroven want jonge kinderlevertjes en niertjes zijn natuurlijk veel meer waard.

  Overigens NOS-journaal, mochten jullie daar nog eventueel aandacht aan besteden, zal wel niet maar je weet maar nooit, we hebben het hier niet over blanken, we hebben het hier over WITTE MANNEN’. Dus dan weet u dat bij uw Linkse redactie.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s