Nieuw

Nederlandse gele hesjes furieus op Fransen – Rot op met je AOW op 60, wij willen pas AOW op 65!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Nederlandse gele hesjes furieus op Fransen – Rot op met je AOW op 60, wij willen pas AOW op 65!

  1. Alle politieke beweeglijkheid van Het Volk wordt in de kiem altijd gesmoord door deze te laten kapen door de vazallen van de machthebbers. Gele hesjes of boze tekeningen maken net zoveel indruk op ze als fluitjes en spandoeken. In de hele geschiedenis werd er nog nooit een revolutie uitgevoerd door de schaapjes, altijd betrof het een rooftocht van concurrerende rovers waar soms een paar nuttige idiote schapen achteraan drentelden die later een boek schreven dat ze bij het verzet hadden gezeten.

    Liked by 2 people

  2. Scherpschutter // december 16, 2018 om 23:04 //

    inderdaad, revoluties worden alleen gewonnen met geweren en kogels en niet met de Bijbel en praten. De slachtoffers van de revolutie, voor of tegen, zijn inherent aan revolutie. Na 2 generaties betreurt niemand meer de slachtoffers omdat we ze niet persoonlijk kennen of gekend hebben. Wat overblijft is de geschiedenis, geschreven door de overwinnaars. Dat hoeft niet de waarheid te zijn.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s