Nieuw

LIVE: Protest tegen migratiepact in Brussel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on LIVE: Protest tegen migratiepact in Brussel

 1. scherpschutter1943 // december 16, 2018 om 14:19 //

  jammer dat de kantoren van de EU in Brussel niet in vlammen zijn opgegaan. Dat zou namelijk het begin zijn van het einde. Ik hoop het nog mee te maken (wensdenken).

  Like

 2. templars2017 // december 16, 2018 om 19:39 //

  Het was veel te braaf, woorden gaan dit niet oplossen, het enige waar enige waarde aan kan gegeven worden is het feit dat er een massa op de been is gekomen,maar uit de reacties op de toespraken kan je afleiden dat velen niet op de hoogte zijn van wat er echt aan het gebeuren is.
  Dat de media kop van jut was is niet te verwonderen ,alles wat belangrijk is wordt stelselmatig verzwegen…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s