Nieuw

Linkse partijen willen van Berlijn een beschermingszone voor vluchtelingen maken

De partij “Die Linke” wil van Berlijn een speciale beschermingszone voor vluchtelingen maken. Berlijn moet – net als enkele ultra-linkse Europese steden – een “stad van solidariteit” worden. Bovendien krijgen de vluchtelingen een “speciale identiteitskaart”, aldus de linkse deelstaatsvoorzitter Katina Schubert op een conventie van de socialisten op zaterdag.

De verwarde dame – ook deze keer de enige kandidaat voor het ambt – zegt op de conferentie van links op zaterdag in Berlijn: Wie naar Berlijn komt, is Berlijn. Dat moet het leidmotief worden. En daarom willen Schubert en haar socialistische kameraden een “Berlijnse identiteitskaart die alle Berlijners toegang en participatie geeft, ongeacht hun paspoort of verblijfsstatus.

Voorbeelden hiervan zijn steden zoals de uiterst links geregeerde Barcelona of Palermo, die zich “tegen het beleid van uitsluiting en discriminatie van hun nationale regering keren”, evenals Schubert’s baas Riexinger, volgens Tag24. De beste kameraad riep opnieuw om de maximale strijd tegen de AfD en subliminal zelfs tegen co-factiegeestleider in de Bondsdag, Sahra Wagenknecht op. Wagenknecht had gepleit voor een beperking van migratie.

Bron:

Mauer im Kopf: Linke wollen Berlin zur Schutzzone für Flüchtlinge machen

Vorig jaar wilde ze zelfs geen terroristen uitzetten, want “wat schieten we ermee op als ze dan ergens anders terreur plegen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Linkse partijen willen van Berlijn een beschermingszone voor vluchtelingen maken

 1. Scherpschutter // december 16, 2018 om 21:41 //

  kutwijf

  Like

 2. marhammed // december 17, 2018 om 06:50 //

  Concurrentie voor Molenbeek?

  Like

 3. Zulke zijn de reden voor oorlog om de genetische rotzooi te verwijderen

  Like

 4. Wat zijn er toch een domme, domme mensen overal heden ten dagen. Opvang in hun eigen regio is het ENIGE wat werkt. Beter voor hun maar zeker beter voor de eigen burgers.

  Like

 5. net zo geschift als amsterdam

  Like

 6. Zoals het er nu uitziet, is het de hoogste tijd om de Duitsers, en dan vooral de dames, eens behoorlijk te gaan beschermen…

  Like

 7. Jack vanderVeen // december 17, 2018 om 17:38 //

  Bush en Gorbatsjov hebben dit vast niet voorzien, anders hadden beiden de Muur onaangeroerd gelaten. Uiteindelijk kon de Muur niet opgeheven worden zonder hun beider toestemming.
  Gorbatsjov om al die migranten aan westerse zijde te krijgen. Bush, onder druk van Europese landen, om die migranten aan Russische zijde te krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s