Nieuw

Finland overweegt staatsburgerschap in te trekken van migranten die zich schuldig hebben gemaakt aan seksuele misdrijven

Na de onthulling door de politie van een migrantenbende die op jonge meisjes jaagde en seksueel misbruikte, overweegt Finland nu het staatsburgerschap van migranten die veroordeeld zijn voor seksuele misdrijven in te trekken.

Het Finse parlement overweegt momenteel een wetsontwerp dat het staatsburgerschap zal ontnemen en deportatie zal uitvoeren voor degene die wordt veroordeeld voor terrorisme of landverraad. Minister van Binnenlandse Zaken, Kai Mykkänen, heeft nu verklaard dat dergelijke sancties ook moet worden overwogen voor personen die veroordeeld zijn voor ernstige seksuele misdrijven, schrijft YLE.

De toename van asielzoekers die het land zijn binnengekomen tijdens de migrantencrisis van 2015 en via vluchtelingenprogramma’s wordt volgens de politie gezien als de bron van toenemend seksueel geweld in Finland.

Politieagent Milla Kynuunniemi zei dat na de instroom “er meer seksuele intimidatie op straat te zien was”.

– Wanneer mensen uit een andere cultuur komen, zullen er ook botsingen zijn. Al snel werd er meer seksuele intimidatie waargenomen dan voorheen. Het is niet goed om te ontkennen dat het niet zichtbaar was, voegde politieambtenaar Kynuunniemi eraan toe.

Begin december bevestigden de autoriteiten in Oulu dat tien verdachten waren gearresteerd in verband met grooming (kinderlokken), verkrachting en seksueel geweld tegen drie kinderen onder de 15 jaar. Alle mannen arriveerden tijdens de migrantenstroom of via de vluchtelingenquota-regeling van het land.

Het misbruik heeft Finland zo verontrust dat Sauli Niinistö, president van het land, een openbare verklaring heeft afgelegd waarin hij de “schokkende onmenselijkheid” veroordeelde en zei dat Finland “kracht moet tonen” in het bestraffen van de verkrachters, zodat de Finnen “een rechtvaardige en veilige samenleving kunnen blijven hebben”.

Bron:

Finland Considers Revoking Citizenship for Sex Crime Migrants After Child Rape Gang Bust

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Finland overweegt staatsburgerschap in te trekken van migranten die zich schuldig hebben gemaakt aan seksuele misdrijven

 1. Jammer genoeg moet er dus nog steeds eerst iets gebeuren, wat mensenlevens kost.
  Deporteer hen allemaal om uw volk te beschermen.
  Die ‘paar goeden’ moeten dan maar opdraaien voor de misdaden van hun geloofsgenoten. Want ze wijzen het zeker niet af.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // december 17, 2018 om 00:06 //

  overweegt ??
  Wat valt er dan nog te overwegen

  Liked by 1 persoon

 3. Ik roep dit al jaren! Maar beter is het nog het te voorkomen door ze niet binnen te laten!

  Like

 4. Trebor2110, genade schot?

  Like

 5. Overwegen doen ze het. Manman, ze moeten sowieso de politici die deze situatie hebben gecreëerd op zijn minst vervolgen!

  Like

 6. Heel goed van de Finnen
  En gelijk het land uit .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s