Nieuw

America’s hidden war in Syria

U.S. troops will now stay in Syria indefinitely, controlling a third of the country and facing peril on many fronts.

This ruined, fearful city was once the Islamic State’s capital, the showcase of its caliphate and a magnet for foreign fighters from around the globe.

Now it lies at the heart of the United States’ newest commitment to a Middle East war.

The commitment is small, a few thousand troops who were first sent to Syria three years ago to help the Syrian Kurds fight the Islamic State. President Trump indicated in March that the troops would be brought home once the battle is won, and the latest military push to eject the group from its final pocket of territory recently got underway.

In September, however, the administration switched course, saying the troops will stay in Syria pending an overall settlement to the Syrian war and with a new mission: to act as a bulwark against Iran’s expanding influence.

The Washington Post >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on America’s hidden war in Syria

 1. Republikein // december 17, 2018 om 05:03 //

  Het gaat over de controle van het geld…..
  daar ging het altijd om.

  De Federal Reserve Act – aangenomen door 3 (DRIE) senatoren met eenparigheid van stemmen op 23 december 1913 – terwijl iedereen thuis was voor de feestdagen.

  Sommige mensen zien de Federal Reserve als een instelling van de Amerikaanse regering, maar het is een particulier monopolie dat de bevolking van de Verenigde Staten ten voordele van henzelf, de familie Rothschild en de medewerkers die zij in de kring toelaten.

  De FED heeft een consistent beleid gevolgd om de economie te overspoelen met gemakkelijk geld, wat heeft geleid tot een verkeerde allocatie van middelen en een kunstmatige “boom” gevolgd door een recessie of depressie wanneer de door de FED gecreëerde zeepbel barst.

  Van de Grote Depressie, tot het uiteenspatten van de jaren ’70, tot het uiteenspatten van de DOTCOM-zeepbel, tot de crisis op de huizenmarkt, elke economische neergang die het land in de afgelopen 80 jaar heeft geleden, kan worden teruggevoerd op het beleid van de Federal Reserve.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s