Nieuw

Ze hebben gelogen: Het VN-migratiepact is juridisch bindend en kan geldig zijn voor alle landen

Ze hebben gelogen.

Maandenlang hebben voorstanders van het VN-migratiepact ons verteld dat het pact niet bindend was. De reactie op de vele burgers van landen over de hele wereld die een petitie hebben ondertekend, was dat het niet bindend was, dus er was niets om je zorgen over te maken, het zou goed komen.

In het enorm bekritiseerde en rampzalige document wordt onbeperkte migratie als een mensenrecht verklaard, waardoor de term ‘illegale migranten’ wordt geschrapt en elke kritiek op migratie als haatdragende taal wordt gecriminaliseerd.

De punten die de meeste zorgen baren, zijn dat het alle vormen van dissidentie en ongenoegen probeert te elimineren. Als media-organisaties bijvoorbeeld kritiek zouden hebben op iets dat met migratie te maken heeft, zouden ze de toegang tot overheidsfinanciering verliezen. Mensen zouden worden bestempeld als racisten of zich schuldig maken aan haatzaaiende uitlatingen, die nu gecriminaliseerd worden. Met dit pact worden onze grenzen letterlijk uitgewist.

De vraag die ik heb gesteld is of de landen die weigerden te ondertekenen, nog steeds gebonden zijn aan het lidmaatschap van de VN. De meeste mensen waren van mening dat het alleen de ondertekenaars zou treffen.

Nu weten we het.

In een openhartige uitwisseling met de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de heer Hebner van de AfD verklaard dat het in feite juridisch bindend is. Ook dat het als regel zal worden aangenomen voor alle lidstaten van de VN als het eenmaal in werking is getreden.

Hebner vraagt: “U kunt zelf duidelijk zien dat de woordvoerder van Marokko tijdens de conferentie heeft benadrukt dat de overeenkomst juridisch bindend is. Hij zei duidelijk, in letterlijke zin, dat er een overeenkomstige juridische band bestaat voor alle deelnemende landen en een verplichting tot uitvoering. U en uw delegatie hebben geen enkel woord van bezwaar tegen deze verklaring geuit, maar hebben het geaccepteerd. Ik wil benadrukken dat de parlementaire motie niet op de conferentie is ingediend“.

Het antwoord van mevrouw Merkel bevestigt niet alleen wat wij bij Voice of Europe al die tijd al vermoedden, de bewering dat het inderdaad bindend is, maar dat het, als het eenmaal is aangenomen en aanvaard, voor iedereen geldig zal zijn:

“Tijdens de Algemene Vergadering van de VN volgende week zal het pact dus opnieuw ter discussie staan en zal er een besluit worden genomen over de aanvaarding ervan. Op dit moment kan een lidstaat een stemming eisen. Als twee derde van de vertegenwoordigde landen het daarmee eens is, dan is het voor iedereen geldig. Zo werkt meerderheidsbesluitvorming”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ze hebben gelogen: Het VN-migratiepact is juridisch bindend en kan geldig zijn voor alle landen

 1. Wereldoorlog III is dus aanstaande. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat Trump zich door de VN de les laat lezen. Man man wat een klotezooi maken die socialisten er toch van.

  Like

 2. templars2017 // december 15, 2018 om 21:37 //

  Heb je het ooit al anders geweten? politiekers zeggen enkel hun waarheid ,of dat strookt met een realistisch beeld voor de burger doet er voor hen niet toe, zij verkondigen de waarheid en zoals we reeds weten moet iedereen het als dusdanig aanvaarden.

  Het was van meet af aan duidelijk welke catastrofe dit duivelspact ging worden ,nu is het een beetje aan de late kant ,het is getekend…….
  Bij de uitvoer ervan gaan de grenzen vervagen ,maar tevens de autochtone bevolking ,het is het sluitstuk om ergernis ,tegenwerking ,en veroordeling van migratie teniet te doen ,migratie wordt een mensenrecht ,anders gezegd we worden gedwongen te aanvaarden wat ons zal doen ten onder gaan, de europese bevolking wordt gedegradeerd tot uitpersbare fiskale citroenen , net als de citroen zal de toekomst zeer zuur smaken………

  Like

 3. En is er nu echt iemand verbaasd?
  Ik in ieder geval niet. En geen schijn van kans dat Trump zich hierdoor zal laten binden. Als ze dat willen proberen door te duwen heb je een heel goede kans dat hij de VS uit de VN laat stappen. En aangezien de VS ruwweg 25% van het totale budget betaalt zal ze dat dun door de broek drentelen.
  En als Trump dat geld dan aanwendt om de muur te bouwen en de eigen economie te stimuleren dan is hij helemaal zeker van een tweede termijn.

  Like

 4. Johan P
  Ook ik ben niet verbaasd. Ik wist dat het bindend zou zijn. En ik denk dat Trump er niet instinct, die is tegen
  de invasie van migranten en al helemaal tegen illegale. Maar hier komt wel verdrukking achterweg voor
  eigen bevolking. De besturen hebben een bord voor de kop. Dictators.

  Like

 5. antiislamnu // december 15, 2018 om 23:42 //

  En het is onmogelijk om er uit te stappen overal kan je uitstappen een contract kan ontbonden worden overeenkomsten lopen af huwelijk kan ontbonden worden zelfs voor de doodstraf kan men gratie voor krijgen .
  Maar dit marakechpackt daar van is het niet mogelijk om er uit te stappen alleen dat moet toch stof tot nadenken zijn zoiets is toch buitengewoon vreemd.

  Like

 6. Bovenstaande is me nog altijd niet helemaal duidelijk, meer bepaald waar staat: “ls twee derde van de vertegenwoordigde landen het daarmee eens, dan is het voor iedereen geldig. Zo werkt meerderheidsbesluitvorming” en “dat er een overeenkomstige juridische band bestaat voor alle deelnemende landen en een verplichting tot uitvoering.”

  Ten eerste “deelnemende landen”. en “vertegenwoordigde” landen. Welke landen worden daarmee juist bedoeld? Betreft het enkel de weigeraars van het eerste uur (Hongarije, VS), of betreft het ook die landen die intussen van gedacht zijn veranderd, en hun kat al hebben gestuurd naar Marrakesh en straks ook naar New-York, zoals ondermeer Zwitserland, Italië en alle anderen?

  Of gaat het integendeel wel degelijk om alle landen die deel uit maken van de VN, aanwezig of niet in Marrakesh en straks in New-York. Dat lijkt me weinig waarschijnlijk, omdat dan ook Hongarije en de VS alsnog aan dit door hen verworpen migratie compact zouden zijn onderworpen als een meerderheid in New-York het aanvaardt. Dit is trouwens ook nog eens in tegenstrijd tot wat Merkel daarover zelf in de video zegt.

  De zin “Als twee derde van de vertegenwoordigde landen het daarmee eens is, dan is het voor iedereen geldig. Zo werkt meerderheidsbesluitvorming” lijkt me dat overigens te bevestigen. Althans doet dit elk nuchter mens toch meteen besluiten dat ieder land dat er niet aan deelneemt, d.w.z. met redenen omkleed ostentatief wegblijft, zowel in Marrakesh als in New-York, meteen ook niet tot deze VN-migratiezwendel kan verplicht worden, en bijgevolg ook niet tot uitvoering ervan, en zodoende zijn nationale soevereiniteit op het vlak van migratie-wetgeving behoudt.
  Tenzij men het zo ver zou drijven om ook de afwezige landen meteen maar te beschouwen als pro-stemmers. Het blijft dus allemaal redelijk vaag. Waarschijnlijk opzettelijk. Het betreft dan ook niet voor niets een door globalisten opgezette zwendel.

  Dat laatste even buiten beschouwing gelaten, zou dit alles moeten betekenen dat het migratie compact enkel bindend wordt voor alle landen (“vertegenwoordigde landen, deelnemende landen”), aanwezig in Marrakesh en straks in New-York, ook voor die landen die intussen in New-York anti dit pact zouden geworden zijn, en daarom b.v. om een stemming zouden hebben verzocht. Beslist een meerderheid in dit geval pro, wat het geval zal zijn uiteraard, dan hebben de tegenstanders van het migratie compact dit ook aan hun been, want de meerderheid heeft beslist. Dit lijkt logisch.

  Wat er ook van zij, ik stel me tot slot toch nog altijd de vraag wat de VN dan wel zou doen met alle landen die achteraf finaal hun voeten zouden vegen aan deze onzin, en hun soevereiniteit ter zake gaan behouden? Gaat de VN die landen misschien militair aanvallen? Dat gelooft toch niemand. En daar zijn toch nog altijd de VS, Rusland, China… allemaal leden van de VN met vetorecht. Zijn die landen allemaal voorstanders van dit migratiepact? Al zeker de VS niet, toch niet zolang er iemand als Trump president is. En wat als bepaalde landen die dit pact niet lusten, uit de VN zouden stappen?

  Like

 7. Von Puffelen // december 16, 2018 om 11:19 //

  Elk land kan de VN eruit flikkeren want het is gewoon maar een NGO dus gewoon een bedrijfje of stichting (van de elites, opgericht door (((Rockefeller)))).)
  Men doet allemaal wel globaal en duur maar het is gewoon gebakken lucht, optiefen met die hap.

  Like

 8. DE VN verkiezingen komen er weer aan. Dus wanneer kan ik kiezen?

  Doet nu ook de meningen- en gedachtepolitie zijn intrede?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s