Nieuw

Vanwege moslims: Vader mag niet meer met dochter (2) zwemmen

© Focus Online van 10-12-2018

Dit is geen slechte grap, een Duitse vader en zijn tweejarige dochter werden uitgesloten van het kinderzwemmen, omdat moslimvrouwen hem niet tolereren en zijn aanwezigheid blijkbaar als een stoorfactor zien.

Vreemdelingen in hun eigen land, de regels worden bepaald door moslimmigranten die niets te maken willen hebben met gelijke rechten, maar wel constant hun ongenoegens kenbaar maken en ondertussen tolerantie eisen. Zou men de kwestie andersom voorstellen, dan zou de racisme- en discriminatie-bende onmiddellijk toeslaan, zou er een concert tegen rechts worden georganiseerd en zouden de xenofoben aan de schandpaal worden genageld.

Tim F. was als man tot nu toe altijd welkom tussen de moeders. De vader is nu buitengesloten van het kinderzwemmen. Uit “respect” voor moslimvrouwen.

Tim’s vrouw is thuis en verzorgt het tweede kind. Daarom ging Tim F. met zijn dochter Amelia-Sophie naar de moeder-kind bijeenkomst, meldt de krant ‘Bild’. “De vrouwen waren enthousiast, eindelijk een man in hun midden”, zegt Tim F. Vorige week stond het uitstapje naar het zwembad op het programma. Maar de vader werd nu hiervan uitgesloten. De aanwezige moslimvrouwen wilden niet dat een man deelnam aan het zwem-uitstapje.

In een mailbericht legde zwemleidster Svantje K. aan Tim de reden uit: “Ik wilde het u laten weten: We zijn allemaal vrouwen op woensdag. En er zijn ook moslimvrouwen. Daarom zou het goed zijn als u vrouw kwam. Ik ben bang dat u helaas niet kunt komen. (…..) Ik hoop dat u het begrijpt”.

“We willen meer vaders in de ouder-kind groepen. We willen ook dat vaders vaker ouderschapsverlof opnemen. Natuurlijk moeten ze samen met moslimouders kunnen deelnemen aan het zwemmen van de kinderen. Wat daar wordt beoefend is in principe niet in de lijn van ons beleid”, aldus David Lukaßen, woordvoerder van de sociale dienst, schrijft de krant ‘Bild’. Men wil met de verantwoordelijken over het incident praten.

Bron:

Wegen Moslems: Vater darf mit Tochter (2) nicht mehr zum Schwimmen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vanwege moslims: Vader mag niet meer met dochter (2) zwemmen

 1. templars2017 // december 15, 2018 om 21:41 //

  Het resultaat van een rigide pamperbeleid , dan maak je je eigen burgers vreemdeling in eigen land……

  Like

 2. Nee deze dan en dat is dan in ONS land : https://www.youtube.com/watch?v=edP0QTLDuLo

  Like

 3. trebor2110 // december 16, 2018 om 12:35 //

  pollewop wat bedoel je daarmee ??, je ziet toch wel dat dit een zogenaamd sociaal experiment is en dat de meeste allochtonen klanten het niet eens zijn met de kapper .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s