Nieuw

Ukraine Wants Nuclear Weapons: Will the West Bow to the Regime in Kiev?

Efforts to prevent nuclear proliferation are one of the few issues on which the great powers agree, intending to continue to limit the spread of nuclear weapons and to prevent new entrants into the exclusive nuclear club.

The former Ukrainian envoy to NATO, Major General Petro Garashchuk, recently stated in an interview with Obozrevatel TV:

“I’ll say it once more. We have the ability to develop and produce our own nuclear weapons, currently available in the world, such as the one that was built in the former USSR and which is now in independent Ukraine, located in the city of Dnipro (former Dnipropetrovsk) that can produce these kinds of intercontinental ballistic missiles. Neither the United States, nor Russia, nor China have produced a missile named Satan … At the same time, Ukraine does not have to worry about international sanctions when creating these nuclear weapons.”

The Duran >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Ukraine Wants Nuclear Weapons: Will the West Bow to the Regime in Kiev?

  1. Nooit aan toegeven.

    Like

  2. Moge Rusland er dan gelijk een atoombom op gooien. Zijn we in ieder geval van é

    Like

  3. één schurkenstaat verlost waar ze ons geld in willen pompen en onze soldaten willen laten vechten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s