Nieuw

Succesvolle asielzoekers-controles in Oostenrijk: 291 invallen, 300 arrestaties, 150 deportaties

© Pixabay

In de strijd tegen illegale immigranten heeft de Oostenrijkse politie sinds eind februari bijna 300 acties uitgevoerd, waarvan 49 alleen al in november. In de voorlaatste maand van het jaar werden volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken in heel Oostenrijk bijna 1500 personen aan een verblijfscontrole onderworpen. 66 aangehouden personen werden in arrest gesteld, in 37 gevallen werd detentie in afwachting van deportatie opgelegd.

Sinds de start van het project op 27 februari in Wenen heeft de “prioriteitsmaatregel” in heel Oostenrijk plaatsgevonden, 31 in februari, 19 in maart, 31 in april, 31 in mei, 26 in juni, 32 in juli, 31 in augustus, 25 in september, 46 in oktober en 49 in november, 291 in totaal.

Ongeveer 7500 personen werden gecontroleerd en er werden meer dan 300 arrestaties verricht – in 150 gevallen werd wegens deportatie meteen detentie opgelegd. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn voor december 30 concrete prioriteitsmaatregelen gepland. In november, voor het eerst in Wenen, was er ook een prioriteitsmaatregel in samenwerking met de federale politiedienst.

“De prioriteit-inzetten zijn een belangrijke maatregel om actie te kunnen ondernemen tegen personen die illegaal in Oostenrijk verblijven”, aldus minister van Binnenlandse Zaken Kickl (FPÖ).

Bron:

Erfolgreiche Asylanten-Kontrollen in Österreich: 291 Razzien, 300 Festnahmen, 150 mal Abschiebehaft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Succesvolle asielzoekers-controles in Oostenrijk: 291 invallen, 300 arrestaties, 150 deportaties

 1. Goed zo!! En Italië is ook goed bezig. De geest is uit de fles en ik heb er goede hoop op dat we uiteindelijk toch van de EU- en Rutte dictatuur zullen afkomen. Want met democratie en volksvertegenwoordiging heeft dit natuurlijk al lang niets meer te maken. Ik denk dat zelfs bij Macron en Merkel de kwartjes langzaam aan het door vallen zijn. Nu alleen nog het domste gedeelte van de Linkse Gutmenschen die zich hoofdzakelijk op Universiteiten bevinden en daar de hersentjes van studenten lopen te verzieken.

  Vraagje nog: kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een legale en een illegale migrant?

  Like

 2. Claudia M. // december 15, 2018 om 10:35 //

  @Fransdo, het verschil niet, wel dat ze beide klauwen met geld kosten en dat wij dat betalen.

  Like

 3. Claudia M. // december 15, 2018 om 10:38 //

  Nabrander; ik vrees dat dit een druppel op een gloeiende plaat is en dweilen met de kraan wagenwijd open…

  Like

 4. Dit is inderdaad een druppel op een gloeiende plaat maar de intentie is er wel en dat is al heel wat.
  Goed begin, ga zo verder en u zult spinazie eten.

  Like

 5. Druppels hebben nog wel eens de eigenschap dat ze zich uitbreiden. 1 zwaluw maakt ook nog geen zomer maar uiteindelijk komt die toch? En vergeet de gele hesjes niet. Die geest krijg je echt niet meer in de fles. Straatsburg helpt echter niet. Die Linkse globalisten en Gutmenschen hebben zo’n plaat voor hun hoofd dat ze niet eens begrijpen waar dat een uiting van is. Wel weten ze nog de nodige smoezen te verzinnen zoals ‘verward’.

  Like

 6. Alle smoesjes zijn nu wel bekend en dus wat dat betreft zitten ze aan hun einde met hun
  argumenten.
  Wie nu nog voor globalisering en islamisering is die is boosaardig bezig en zijn dus land- en volksverraders.

  Like

 7. Juist @Lisa en het wordt tijd dat we eens schoon schip gaan maken. Hebben we (althans mijn voorouders) na het eind van WO2 gedaan met de NSB’ers die toen ook de bezetters steunden inclusief die moffenhoeren van toen.

  Dat soort vrouwen heb je overigens nu ook. Eerst gaan ze protesteren en demonstreren tegen vrouwendiscriminatie en vóór stemrecht en gelijke behandeling voor mannen en vrouwen en vervolgens gaan ze op stations in Nederland aliens verwelkomen die juist niets op hebben met vrouwenrechten. Merkwaardig ………………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s