Nieuw

Ondanks de dood van Chérif Chekatt – Macron handhaaft hoogste niveau van terreurwaarschuwing in Frankrijk

© Facebook/carnavalswagen

Chérif Chekatt, de moordenaar uit Straatsburg, is dood. Toch handhaaft Macron het hoogste niveau van terreurwaarschuwing in het land. Daardoor zijn ook ook demonstraties verboden. Dit geldt ook voor de aangekondigde demonstraties van de “Gilets Jaunes”, de Gele Hesjes.

De politie heeft de moordenaar uit Straatsburg, Chérif Chekatt, definitief uit de circulatie genomen. De islamitische terrorist is eergisteravond tijdens een vuurgevecht in de wijk Neudorf in Straatsburg door de Franse politie doodgeschoten. Naar verluidt was hij volgens de Franse regering een individuele dader die volgens de IS een “soldaat van de islamitische staat” was. Maar ofwel gelooft Macron niet in de woorden van zijn eigen regering, of hij wil deze aanslag benutten om een weekend zonder demonstraties van de Gele Hesjes te overleven.

Want hoewel de lone rat zeker niet in staat zal zijn om nog een aanval uit te voeren (althans niet in deze wereld) en dus geen verdere dreiging vormt, houdt Macron vast aan het hoogste niveau van terreurwaarschuwing voor het hele land. Daarom zullen protesten en/of demonstraties in heel Frankrijk verboden zijn. Dit verbod geldt ook voor de protesten van de “Gilets Jaunes”, de Gele Hesjes, die al wekenlang elke zaterdag met tienduizenden mensen de straat op gaan en wier roep om de troonsafstand van Macron steeds luider wordt.

Mochten ze deze zaterdag weer de straat opgaan, zoals oorspronkelijk gepland, en hun “Macron démission!” scanderen, dan mogen de politie en veiligheidsdiensten op basis van het opgelegde waarschuwingsniveau voor terreur veel harder en strenger tegen hen optreden. Elke strafrechtelijke procedure zou ook resulteren in veel zwaardere straffen. De vrije en sociale media vermoeden dat Macron wil profiteren van de islamitische terreuraanslag in Straatsburg. Hij maakt hiermee in ieder geval geen meer vrienden mee.

Bron:

Macron hält höchste Terrorwarnstufe in Frankreich aufrecht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Ondanks de dood van Chérif Chekatt – Macron handhaaft hoogste niveau van terreurwaarschuwing in Frankrijk

 1. Die Macron is de grootste slapjanus die er momenteel op deze aardkloot rondloopt. Begrijp nog steeds niet hoe zo iemand de verkiezingen heeft kunnen winnen?

  Like

 2. Rini Stegeman // december 15, 2018 om 10:28 //

  die Macron zat toch bij de Rothshields ? Die hebben toch alles voor het zeggen……..

  PS. waarom krijg ik NOOIT nieuwe reacties in mijn email ???

  Like

 3. Von Puffelen // december 15, 2018 om 14:42 //

  Livestream Parijs.

  Like

 4. Wat hebben demonstraties van de gele hesjes met islam-terreur te maken?
  O ja snap ‘m al, hij hoopt op een rustig[er] weekend door alles te verbieden.
  Dat is echt slap.

  Like

 5. Geen soldaat van Islamitische Staat, maar een lafaard van Islamitische Staat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s