Nieuw

Mars tegen Marrakesh wint bij Raad van State: We mogen zondag betogen, in Brussel!

Een klinkende overwinning voor de organisatoren van de Mars tegen Marrakesh. De Raad van State besliste immers vanavond om het verbod tegen één van de voorstellen van de mensen achter de mars te vernietigen. Dat wil zeggen dat we zondag, ongestoord, onze stem in Brussel mogen en zullen laten horen.

Twee aanvragen werden ingediend voor de Mars. Aanvankelijk werd een betoging door Brussel aangevraagd die zou vertrekken aan het Noordstation. Nadat deze door PS’ers Vervoort en Close werd verboden, werd een nieuwe aanvraag ingediend voor een statische manifestatie aan het Shumannplein, aan de Europese Commissie.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Mars tegen Marrakesh wint bij Raad van State: We mogen zondag betogen, in Brussel!

  1. templars2017 // december 15, 2018 om 21:44 //

    Zoveel toegeeflijkheid van die overheidsinstantie , klinkt en ruikt verdacht…..aangekondigd als geweldloos , wat als er agent provocateurs de boel ophitsen? zal het op de kop van de “rechtse” bewegingen zijn zeker, dus als er geweld uitbreekt niet per direkt kijken naar rechts, niets is wat het lijkt te zijn…….

    Like

  2. Werd al tegen gewaarschuwd op de sociaal mediaas …. (laat je niet uitlokken)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s