Nieuw

Enorme klopjacht na drie neergestoken vrouwen in Neurenberg

Iets meer dan drie uur na de eerste mesaanval kwamen er nog twee. De politie kan niet uitsluiten dat het zich hierbij om dezelfde dader handelt.

Donderdagavond 19.20 werd een 56-jarige vrouw plotseling aangevallen door een onbekende dader en met een mes in het bovenlichaam gestoken. De vrouw raakte ernstig gewond en moest een spoedoperatie ondergaan.

Ruim drie uur later, om 22.45 uur, passeerde een 26-jarige vrouw en even later een 34-jarige vrouw dezelfde weg. Beiden liepen levensbedreigende verwondingen op en ondergingen ook een spoedoperatie.

De Nürnbergse politie heeft inmiddels zijn daderbeschrijving gewijzigd.

“De politie is op zoek naar de messentrekker die drie vrouwen in Neurenberg heeft neergestoken. Alle drie de slachtoffers zijn nu ondervraagd. De politie corrigeerde de beschrijving van de dader: Hij zou tussen de 25 en 30 jaar oud zijn, ongeveer 170 tot 175 centimeter hoog, van normaal figuur en kort geknipt, donkerblond tot bruinachtig haar. Hij droeg geen bril. Hij was gekleed in een donker collegejasje en een beige broek”.

Opvallend is dat de “lichte teint” niet meer in de beschrijving voorkomt en dat de haarkleur blond is herzien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Enorme klopjacht na drie neergestoken vrouwen in Neurenberg

 1. Hmm:

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 15, 2018 om 23:01 //

  Gvd. Laat Ik nou eens hard roepen dat het bijna zeker een Naffer is.
  Ben zeker dat Ik er dan niet ver naast zit

  Liked by 1 persoon

 3. Zo blijft het onvindbaar! Pfffff

  Like

 4. Jeanette K // december 17, 2018 om 13:55 //

  Het is een BLANKE Duitser die die drie vrouwen neerstak.
  Foto was vanmorgen in het nieuws van N24 Welt te zien!
  https://www.welt.de/vermischtes/video185590868/Messerattacken-in-Nuernberg-Opfer-DNA-an-Kleidung-und-Messer-ueberfuehren-Taeter.html?wtrid=onsite.onsitesearch

  Like

 5. Tsja, het zou dan ook zeer vreemd zijn als het een getinte moslim was geweest, want die zullen zoiets natuurlijk nooit doen. Gelukkig zijn ze deze keer ook heel snel om het portret van de dader te vertonen, zodat er absoluut geen misverstand kan bestaan over het feit dat MENA-landers zich nooit tot deze afschuwelijke misdaden zullen verlagen. Hoera! Het was een blanke! We kunnen weer gerust slapen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s