Nieuw

De Straatsburg-terrorist is dood, maar duizenden blijven over – “onmogelijk om deze personen te bewaken”

© YouTube Telegraaf

Op donderdagavond heeft de Franse politie de islamitische terrorist Chérif Chekatt tijdens een vuurgevecht doodgeschoten. De mensen in de straten van Straatsburg begonnen op het moment van de aankondiging spontaan te applaudisseerden. Het aantal jihadisten dat met vergelijkbare veiligheidsdreigingen zijn geclassificeerd, wordt echter in de duizenden geteld en zijn zowel in Nederland als in Europa.

De 29-jarige islamitische terrorist Chérif Chekatt was bekend bij de politie, was veroordeeld voor 27 misdaden en stond vanwege ernstige nationale veiligheidsdreiging op de Franse lijst “ficha S”, geclassificeerd als het hoogste niveau. De veiligheidspolitie kan toezicht houden op deze personen, maar hen niet van hun vrijheid beroven. Cherif Chekatt werd echter door de politie opgejaagd voor andere misdaden, waarbij hij werd verdacht van moord en diefstal, maar de politie arresteerde hem niet voordat hij zijn terroristische misdaad op de kerstmarkt in Straatsburg had voltooid, waarbij drie personen werden gedood en 13 gewond raakten. De islamitische staat, IS, heeft de verantwoordelijkheid van de aanslag op zich genomen en noemt Cherif een van zijn soldaten.

Hoewel Frankrijk zijn alert op terroristische dreigingen heeft verhoogd, controleert de politie niet de duizenden gevaarlijke islamisten die men heeft geïdentificeerd. En deze duizenden blijven op de lijst staan.

Peter Kirkham, voormalig politieagent in Londen, zei eerder deze week in een interview met RT dat het voor de politie vrijwel onmogelijk is om deze personen te bewaken, ondanks het feit dat ze een ernstig veiligheidsrisico vormen.

– Er zijn zo veel mensen betrokken bij dit soort terrorisme, als dat het geval is, dat het onmogelijk is om hen op een zinvolle manier te bewaken. Enkel alleen al het controleren van hun communicatie en sociale media zou overstelpend zijn, zei Kirkham.

Na een intense politiejacht is Cherif nu geëlimineerd. Maar hoeveel potentiële terroristen zijn er nog? In het register met gevaarlijke terroristische dreigingen waarin Cherif zich bevond, staan duizenden moslims.

Alleen al in Zweden heeft de Zweedse nationale veiligheidsdienst, Säpo, verklaard dat er ongeveer 2000 islamitische extremisten zijn, een vertiendubbeling in tien jaar. Onlangs heeft de Zweedse politie gewaarschuwd dat het onmogelijk is om alle gevaarlijke personen in Zweden te hanteren.

Robert Spencer, auteur en performer in de contra-jihad beweging, schrijft dat de islamitische staat zijn strategie voor de verovering van Europa al in detail heeft beschreven.

In de publicatie ‘Black Flags from Rome’ schrijft IS hoe Europese inlichtingendiensten, nu de moslimbevolking steeds meer groeit, enorme hoeveelheden gegevens zullen verzamelen, “maar tenzij je vastloopt onder de radar zullen ze de gegevens niet bestuderen”. Terwijl de islamitische aanslagen steeds vaker voorkomen, zullen de rechterlijke macht en de overheid meer moeite hebben om bij te blijven, aldus Spencer.

Terwijl de westerse landen armer worden, zullen hun inlichtingendiensten blijven bestaan, maar ze zullen eenvoudigweg niet genoeg middelen hebben om alles te analyseren. Met minder grote complexe aanvallen in het westen, uitgevoerd door netwerken of groepen, en een toenemende mate van “lone rats” (schitterende dieren als wolven mag men niet vergelijken met dit islamitisch uitschot) – oftewel individuele aanvallers, zal het voor westerse veiligheidsdienst steeds moeilijker worden om te voorkomen dat het steeds toenemende geweld en chaos zich in het westen verspreiden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on De Straatsburg-terrorist is dood, maar duizenden blijven over – “onmogelijk om deze personen te bewaken”

 1. Ja, duhuh. Uiteraard kun je geen duizenden personen constant volgen. Dat zou vele duizenden voltijd personen vergen.
  Wat maar weer eens bewijst dat je ze helemaal niet binnen moet laten. En als ze binnen zijn ze op moet pakken en uit moet zetten. Dat is de enige manier om het probleem aan te pakken.

  Like

 2. Dus allemaal bekenden van de politie. Afwachten tot de volgende aanslag? Of zullen we eens denken aan preventief ruimen? Elke week een moskee sluiten en afbreken als vergelding. Geen islamieten toelaten op blanke scholen. Geen halal voedsel in de schappen. Overal de krulletters verwijderen. Arabische kleding verbieden als zijnde vijandige uniformen. Import verbod op alle arabische goederen. Geen moslims toelaten op vliegvelden of andere aanslaggevoelige plaatsen. Enz. enz. enz. Kwestie van durven en doen!

  Like

 3. Helemaal niet nodig om ze allemaal te volgen. Per 100 in een zeecontainer, en op de boot retour afzender.

  Like

 4. Het in Administratieve Detentie nemen zou hier de meest effectieve oplossing zijn om deze potentiële terroristen in ieder geval voorlopig uit de samenleving te verwijderen.
  De huidige wetgeving staat dit toe bij een ernstige kans op een terreuraanslag, zeker in het kader van het uitroepen van de Noodtoestand, wat onder de gegeven omstandigheden op zijn plaats zou zijn om de burgerbevolking zo veel als mogelijk is bescherming te bieden.

  Helaas zijn diverse Mensenrechtenorganisaties hier faliekant op tegen. Verbazingwekkend, want blijkbaar werken die mensenrechten dus maar een kant op en dat is de kant van de radicale islam die dus ongestoord haar gang kan gaan.

  Men kan op een land als Israël veel kritiek uiten, o.a. vanwege haar nederzettingenpolitiek en het blokkeren van een Palestijnse staat maar op het gebied van het bestrijden van terreuraanslagen vervult men daar een voorbeeldfunctie.

  Via het instellen van een z.g. Administratieve Hechtenis heeft men honderden potentiële Palestijnse aanslagplegers op deze manier opgesloten in kampementen voor onbepaalde tijd.
  Sinds het invoeren van deze maatregel vinden er in Israël geen zelfmoordaanslagen meer plaats door terroristen die de gewoonte hadden zichzelf op te blazen in o.a. het stadsvervoer met tientallen dodelijke slachtoffers en honderden zwaargewonden als gevolg.

  Waar een wil is, is een weg en gezien de huidige omstandigheden in Frankrijk en Duitsland zijn dergelijke maatregelen gewoon nodig in het belang van de algehele veiligheid van de burgerbevolking, zeker na het ondertekenen van schimmige verdragen die nog meer radicale moslims hier toegang zullen gaan verschaffen.

  In Amsterdam zijn ze dus helemaal de weg kwijt, gezien het voorstel van GroenLinks om verdeeld over de gehele stad een aantal locaties op te richten om uitgeprocedeerde asielzoekers een geriefelijk onderdak aan te bieden met inbegrip van gratis advies van de asieladvocatuur. Het zou voorlopig gaan om 500 van dergelijke creaturen voor een tijd van 18 maanden en over het gevaar van een aanzuigende werking wil de betreffende wethouder het vooral niet hebben.

  Dus i.p.v. het opsluiten in interneringskampen bieden wij de uitgeprocedeerde militante moslims en bronstige Afrikanen gratis onderdak en talloze voorzieningen aan om hun aanslagen en andere criminele praktijken in alle rust voor te bereiden.

  Veel gekker moet het niet worden in ons land!

  Mocht dit krankzinnige plan doorgaan dan wordt het hoog tijd om Amsterdam onder curatele te stellen vanwege het in gevaar brengen van de staatsveiligheid en het stichten van terroristische cellen van moslimsignatuur.

  Like

 5. 2000 in Zweden, een vertiendubbeling in 10 jaar en ze worden niet in de gaten gehouden. Dit is overal in Europa het geval. Dan is het toch een kwestie van tijd voordat de pleuris uitbreekt, dit kan onmogelijk goed blijven gaan, daar hoef je toch geen geleerde voor te zijn? De voormalige Franse min. van BZ zei, ik geef het nog 5 jaar.

  Liked by 1 persoon

 6. Uitzetten dat moslimgespuis en als dat niet kan dan opsluiten in kampen.
  We zijn duidelijk in oorlog met de islam net als de VS met Japan in 1941.
  Daar werden toen alle Japanners in kampen opgesloten en niet alleen de gevaarlijke maar allemaal.

  Like

 7. Gladiator // december 15, 2018 om 17:32 //

  Yep yep yep yep yep, allemaal gelijk hierboven,
  Nu ff dit,

  ZE op moeten pakken en…..bla bla bla….
  WE ruimen preventief, WE sluiten en breken moskee af, WE verbieden arabische kleding…enz,
  WE duwen ze in een zeecontainer op een boot enz…,
  Over het gevalletje IsraHel praat ik liever niet, komt mijn gal van omhoog en kost meeen pak rennies!!!
  Uitzetten en opsluiten in kampen,

  Beste mensen,

  Wie is ZE of WE en wie s;uit ze op in kampen,

  Wie oh wie,

  En dat gevalletje Straatsburg “terrorist” hahahahahahahahahahahaha,

  Wie hier ook maar 1 spatje geloof aan hecht die geloofd met zekerheid ook in de kerstman,

  Ongelooflijk dit gezever over we, ze en wat dies meer zei!!

  Kom achter dat toetsenbord uit……………..oei, nu raak ik een snaar!!!

  Dit is niet meer op te lossen, nu gewoon over jullie heen laten komen en het wordt vanzelf heel lekker rustig…..kennen jullie dat gevoel……ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
  Degene die geloofd dat WE of ZE dit voor JULLIE oplossen, die zit ernaast

  Capiche,

  Heb het helemaal gehad met dit gezanik!

  Gladiator
  ps
  Bij mij in de tuin bij de vuurkorf,
  Prik zelf maar een datum, ik ben er al!!
  Welterusten verder!!

  Like

 8. Het lijkt steeds meer op de jungle een kwestie van overleven, zoals een zebra in het wild waar tientallen leeuwen op azen
  Wij zijn onderhand die zebra, en als er iets is gebeurd dan is het hij was bekend bij de veiligheids diensten
  Daar hebben doodgeschoten mensen of met een mes vermoorde mensen niets aan, ik krijg zo n klerehekel aan Europa

  Like

 9. Gladiator // december 15, 2018 om 18:35 //

  @Yvonne,

  Tja beste,

  U kunt natuurlijk ongestoord EMIGREREN naar een mooi en warm ARABISCH land of misschien verder weg echter dan loopt u beslist tegen de meest keiharde Immigratiewetten van betreffend land op.

  Optie 2 is er DAADWERKELIJK IETS AAN TE DOEN en dat beste Yvonne gaat echt niet lukken vanachter een TOETSENBORD!!

  Gladiator

  Like

 10. @Gladiator
  Ik heb het idee dat we in veel zaken op dezelfde golflengte zitten en zou daarom ook wel eens van gedachten willen wisselen.
  En ja, ik weet dat u hebt aangegeven dat u contactinfo eerder op deze pagina hebt achtergelaten, maar ik werk 12 uur per dag en heb echt geen tijd om het hele fenix-archief door te spitten, dus neem aub contact op via dhurrin@hotmail.com

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s