Nieuw

Brutale karavaanmigranten stellen Trump ultimatum:  eisen $ 50.000 terugkeerpremie van de VS

President Trump. Screenshot YT/CNN

De Latijns-Amerikaanse migranten uit de immigrantenkaravaan hebben de Amerikaanse president Donald Trump een ultimatum opgelegd. Trump moet geleidelijk aan de duizenden immigranten het land binnenlaten of elk van hen een vergoeding van 50.000 dollar betalen.

Dan zouden ze naar huis reizen. Andere eisen zijn het beëindigen van deportaties en een snellere behandeling van asielaanvragen. De woordvoerders van de twee caravangroepen gaven Trump 72 uur de tijd om aan hun eisen te voldoen. Zij overhandigden een brief met hun eisen aan het Amerikaanse consulaat in Tijuana.

Talrijke terugkeerders

“Het klinkt misschien als veel geld”, zei een van de woordvoerders, Alfonso Guerreo Ulloa uit Honduras, tegen de San Diego Union Tribune. “Maar het is slechts een klein bedrag in vergelijking met alles wat de Verenigde Staten uit Honduras hebben gestolen”.

Volgens de krant zijn veel van de immigranten die van Latijns-Amerika naar de Amerikaanse grens waren vertrokken, nu op de terugweg. “We dachten dat ze ons binnen zouden laten, Trump stuurde in plaats daarvan het leger“, citeert de krant een deelnemer in de caravan. Er is “geen oplossing”.

Van de ongeveer 6.000 mensen die oorspronkelijk waren gekomen, zijn er ongeveer 700 op weg naar huis. 300 zijn gedeporteerd door de Mexicaanse autoriteiten. Dit zijn vooral die personen die de grens van de VS met geweld wilden bestormen. 2.500 mensen zouden een humanitair visum hebben aangevraagd in Mexico.

Bron:

Migranten stellen Trump Ultimatum

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Brutale karavaanmigranten stellen Trump ultimatum:  eisen $ 50.000 terugkeerpremie van de VS

 1. Geef hen Monopolie-geld. Die zien dat verschil toch niet.

  Like

 2. Jack vanderVeen // december 15, 2018 om 06:55 //

  Grenzen dicht!! Het werkt! Trump bewijst weer eens zijn gelijk.

  Like

 3. Hahaha, nu ze er niet inkomen zou de VS he moeten betalen? Zoals de Amerikanen zeggen: l wouldn’t hold my breath

  Like

 4. Natuurlijk werkt grenzen dicht. Polen, Hongarije enz. hebben dat al door. Australië al eerder, de USA nu ook, alleen hier in het westen snappen ze dat nog niet.

  Ik hou het op een gebrek aan functionele intelligentie.

  Like

 5. Ik denk dat Trump ze liever op een andere manier betaald…..

  Like

 6. Deze mensen hebben gewoon gelijk: de Verenigde Staten hebben hun landen leeggeroofd en hun rechten gesloopt. Demokratisch gekozen leiders, politici die hun mond opendoen, vakbondsleiders zijn afgezet en vermoord. Het geld wat door deze werkers wordt gegenereerd, wordt door de stromannen van de VS en Israel direkt naar bankrekeningen in het buitenland gesluisd. Ze krijgen er zelf net genoeg van om hun slavenarbeid voor deze lui te kunnen blijven verrichten. En dat is ook onze nabije toekomst hier in Europa, vrienden: slavenarbeid, chaos en armoede. Alle kosten “moeten” zg vanwege het klimaat omhoog, wij “moeten” die arme crimigranten die zg vluchtelingen zijn, maar die een goed bedacht bijprodukt zijn van al die oorlogen die de VS en Israel voeren, wij moeten van het gas af, aan de onbetaalbare, elektrische auto, enz enz enz Met medewerking en onder het toeziend oog van onze incompetente, corrupte politici slopen de globalisten onze economie en onze burgerrechten. Wij zijn hard op weg zelf een bananenrepubliek te worden. De term bananenrepubliek is een cynische term om de opzettelijk gecreëerde politieke en maatschappelijke chaos in deze uitgebuite landen zoals Honduras en El Salvador te beschrijven, alsof dat hun eigen stomme schuld is. Maar er is een reden voor deze chaos, en die reden heet: uitbuiting door de VS. De VS en hun joodse vrienden veroorzaken in Zuid-Amerika en in de hele wereld onvoorstelbaar veel uitbuiting, oorlog en ontwrichting. Dus de eis voor geldelijke vergoeding van deze karavaan is volkomen terecht. Het is alleen jammer, dat deze arme mensen uit de karavaan ook nu weer misbruikt worden, door hetzelfde marxistische tuig dat de sociale struktuur of wat daar nog van over is, in de VS, en dan met name de rechten van de blanke burgers, te slopen.

  Like

 7. “de Verenigde Staten hebben hun landen leeggeroofd”

  Dat is nu exact het punt, de VS onder Trump is 180 graden gedraaid en vandaar dat hij door globalisten tot op het bot gehaat wordt want het zijn niet de VS maar de globalisten waar jij het over hebt, misschien onder leiding van de VS en waarschijnlijk dat niet eens maar de VS komt zo naar voren omdat de globalisten de VS als clubhuis en het leger en inlichtingendiensten als hun persoonlijke knokploegen gebruik(t)en. M.a.w. de amerikaanse bevolking kan je niets aanrekenen en zeker niet opzadelen met problemen veroorzaakt door globalisten want zoals je weet zitten we hier in europa en australië “heel toevallig” met exact hetzelfde probleem. En wat ik ook opvallend vind aan dit soort argumentatie is dat “wij” rijk zouden zijn geworden door het “leegroven” van die landen maar wanneer ze baas in eigen huis zijn dan blijven ze arm op een paar lokale personen na die plots superrijk worden, of nog sterker ze weten van een super welvarend land een ontwikkelingsland te maken wanneer ze het zelf voor het zeggen hebben zoals zuid-afrika.

  We moeten afstappen van dat erfzonde gedoe en dat “wij” – mijn voorouders hebben nooit een nagel gehad om hun reet te krabben en nu is het misschien iets beter – de schuld van alle ellende op de wereld zouden zijn. Er zal in die zuid-amerikaanse landen echt wel vuilspel gespeeld zijn waar de lokale bevolking de dupe van was/is maar dat is geen excuus om de lokale bevolking van de VS op te zadelen met problemen terwijl ze part noch deel hebben, je hevelt dan problemen van de ene onschuldige partij over naar de andere onschuldige partij terwijl de werkelijke schuldigen vrijuit gaan en in hun riante hoog omheinde villa’s vingerwijzen en de deugmens uithangen zoals de bv de hillary’s, herinner je bv haïti nog?!

  Trump moedigt migratie aan maar wel legaal om zodoende de bevolking van de VS enige garantie en veiligheid te bieden en ze moeten een aanvulling zijn. Trump is vooralsnog de enige oplossing, Trump heeft ook al duidelijk gemaakt dat het in ieders voordeel is als die zuid-amerikaanse landen stabiel en welvarend worden, desondanks wordt ie door de zogenaamde deugmens gehaat, dus reken maar uit.

  Liked by 1 persoon

 8. @themis, Los daarvan, als je verhaal al op waarheid en werkelijkheid is gegrond zoals het verhaal dat wij eerst Afrika hebben leeggeroofd, dan moeten we daarvan leren en niet ons nu laten leeg roven door Afrika. En het verhaal dat die migrantenstromen worden veroorzaakt door de oorlogen die daar woeden is ook een flut-verhaal. Dat hele midden-oosten met die fijne moslim gelovigen, je weet wel dat geloof van liefde en vrede, vechten elkaar al eeuwen lang de tent uit en nu doet een gedeelte van ons even mee, overigens ook daar veroorzaak bijvoorbeeld door Saddam Hoessein en nu is het allemaal onze schuld?

  Het punt is dat die globalisten en Linkse Gutmenschen ziek zijn en vanuit hun ziekelijke afwijking, gehersenspoeld op hun universiteit, zoals bij voorbeeld die Joop van Riessen om maar 1 voorbeeld te noemen, denken dat zij voor ons als bevolking kunnen uitmaken wat goed voor ons is onder andere door ons op te zadelen met een zooi randfiguren waar wij nooit om gevraagd hebben en die bovendien niet in onze cultuur passen gelardeerd met Islamisering, moskeeën en overal aanslagen hetgeen bewijst dat een deel van die zooi geestelijk even ziek is als die globalisten die ze allemaal hier heen willen halen.

  Oorlogsvluchtelingen? Prima, tijdelijk onderbrengen op opvangplekken dicht bij de landen waar ze vandaan komen, voor dat doel wat EU-geld er naar toe en einde oorlog dáár afwachten. Andere migranten? Niet toelaten met welke smoes die globalisten ze hier ook willen laten binnen laten zoals, vluchteling, arbeidsmigrant, cultuurverrijker, vergrijzing, arbeiderstekort (dat gaat nu komen omdat de vluchtelingensmoes bijna is uitgewerkt) of welke andere kut-smoes dan ook.

  En die vergrijzing? Die gaat pas over 20 jaar plaats vinden als de babyboomgeneratie in de verzorgingshuizen verdwijnt waardoor de kinderen van nu te zijner tijd voldoende werk hebben welk werk dan ook betaalbaar is omdat die babyboomgeneratie na pensionering gewoon door gaat met consumeren en belasting afdragen tenzij, tenzij je dat geld nu al allemaal weg gaat geven aan Linkse hobby’s zoals de EU , import allochtonen en bijstandsuitkeringen voor die allochtonen, huizen, ziektekostenpolissen enz.

  De bevolking bestaat nu al uit 7% allochtonen en die allochtonen hebben nu al meer bijstandsuitkeringen dan de overige 93% autochtonen bij elkaar terwijl de gevangenisbevolking al voor meer dan 50% bestaat uit die zelfde allochtonen. Oh ja, ze spelen wel de hoofdrol in een TV-programma, dat heet ‘Opsporing verzocht’. Pleurt toch op met die Linkse Globalisten en Landverraders. Vlak na de de tweede wereldoorlog zijn er mensen geëxecuteerd voor minder.

  Hoop overigens niet dat de gedachtenpolitie hier zit mee te lezen want standpunten zoals de mijne mogen na ‘Marrakesh’ geloof ik niet meer.

  Like

 9. Test

  Like

 10. themis, De VS heeft ze leeg geroofd? Van wat, bananen? of Marxisten?

  Like

 11. Pelosi en schumer zeiden een paar jaar geleden nog dat gestreden moest worden tegen illegale migratie en dat de muur gebouwd moet worden. Trump zegt dat ze daar nu tegen zijn vanwege hem maar ik denk dat ze het nooit gemeend hebben omdat de open grenzen een tactiek van de globalisten is.

  Btw, ik ben tot de conclusie gekomen dat de globalisten communisten zijn met het china-model als groot voorbeeld.

  Globalisten zijn internationaal socialisten > communisten (geen soevereine landen met bewaakte grenzen, geen vrijheid van meningsuiting, geen vrije pers, geen vrije markt, niet het individu maar het collectief staat centraal)

  Alt-right zijn nationaal socialisten > fascisten (soeverein land met bewaakte grenzen, geen vrijheid van meningsuiting, geen vrije pers, geen vrije markt, niet het individu maar het collectief staat centraal)

  Trump is een national economist > nationaal kapitalist (soeverein land met bewaakte grenzen, vrijheid van meningsuiting, vrije pers, vrije markt, niet het collectief maar het individu staat centraal)

  Zag laatst een interview met richard spencer in de docu death of a nation en daarin erkende hij socialist te zijn en dat hij daarom feitelijk geen aanhanger van Trump is hoewel alt-right Trump steunde want beiden zijn nationalisten en communisten en fascisten zijn elkaars gezworen vijanden.

  Like

 12. Wil dit nog even toevoegen:

  ‘niet het collectief maar het individu staat centraal’ met de natiestaat als bindende factor.

  Like

 13. Dat Soros ze betaald

  Like

 14. @Dick,
  Trump heeft de gejaagdheid van de globalisten bloot gelegd.
  Het is wereldwijd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s