Nieuw

11-jarige Joshua Trump is gedwongen om achternaam te veranderen na pesten

Volgens de moeder is haar 11-jarige zoon gepest sinds Donald Trump zijn presidentiële campagne begon. Nu heeft hij de school laten weten dat hij zijn achternaam in die van zijn vader heeft veranderd.

– Ze schelden hem uit, ze noemen hem een idioot, ze noemen hem dom, zegt moeder Megan Trump, die niet verwant is aan de president.

Vader Bobby Berto vertelt dat hij zijn zoon van school heeft gehaald en hem een jaar lang heeft thuis geschoold. Nu verandert de zoon zijn achternaam in die van de vader en wordt zodoende Joshua Berto. De ouders hadden gehoopt dat de situatie zou verbeteren, maar Joshua haatte zijn achternaam, zichzelf en voelde zich de hele tijd verdrietig.

– Hij wilde niet meer leven en verdrietig voelen, als ouder is dat is eng.

Vijf klasgenoten van Jozua zijn geïdentificeerd als de meest drijvende krachten en hebben allemaal een berisping gekregen en zich verontschuldigd.

Bron:

‘They call him an idiot, they call him stupid’: Bullied boy dumps Trump surname

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7487 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 11-jarige Joshua Trump is gedwongen om achternaam te veranderen na pesten

 1. Apart dar er nog meer mensen Trump heten want Trump is niet de oorspronkelijke familienaam, dat was Drumpf. Misschien was Trump al een bestaande naam.

  Enniewees, dit is toch te bizar voor woorden, het westen is onderhand een totalitair gebeuren geworden want wat heeft Trump misdaan?? Dat belooft wat voor de toekomst als dit niet teruggedraaid wordt.

  Like

 2. Hij is echt de enigste niet Dick , geeft well weer eens aan wie er nu eigenlijk idioot is, vooral het gehalte van de docenten is overduidelijk dat die hier niet tegen optreden

  Like

 3. Vreemd dat ze geen probleem met zijn voornaam hebben …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s