Nieuw

Pissen tegen het Patriarchaat

Foto ter illustratie.

De Universiteit van Bielefeld organiseert op vrijdag de workshop “Pissen tegen het Patriarchaat” voor “mensen met vulva. Als je altijd al wilde weten of je afwateringsproces door racistische, klassieke, en seksistische kenmerken overheerst wordt: er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar!

Nee, dit is geen gekke grap, maar een belastinggefinancierd evenement aan de Staatsuniversiteit van Bielefeld.

Op vrijdag, in de namiddaguren, wordt dit wereldschokkende thema verkend. Onder andere op Facebook:

“Alleen is het voor veel mensen in specifieke situaties en ruimtes niet altijd vanzelfsprekend of mogelijk om de urinaire urgentie adequaat en tijdig te kunnen uitvoeren. Uit de alledaagse realiteit en ervaring, begrijpen we pissen als direct gerelateerd aan (onder andere) genderruimtes, ontwerpen, symbolen en dagelijkse praktijken. Hieronder noemen we het toiletbezoek van mensen die zich niet in een binaire geslachtscategorie kunnen en / of willen bevinden, vaak lange rijen als gevolg van ongelijke aantallen pisskansen en de bijbehorende dagelijkse kleding. Dit alles en nog veel meer wordt gebruikt als een gelegenheid om deel te nemen aan een driedelige workshop over urineren en het gebruik van toiletten. “

Activistisch plassen

De workshop wordt geleid door een spreker genaamd Mar*ka Pi. In de workshop laat de man Pi zien dat het niet gaat om de vermeende penisnijd, maar dat pissen politiek is en gebruikt kan worden als een subversieve, queer feministische praktijk. Mar*ka Pi gaat zowel wetenschappelijk als activistisch in op urineren en toiletten en de bijbehorende (in)mogelijkheden in de (semi-)openbare ruimte.

In een theoretisch deel van de workshop gaan we eerst in op racistische, classicistische, gedesillusioneerde en seksistische machtsverhoudingen, die nog steeds kenmerkend zijn voor het westerse toilet en de manier van eliminatieprocessen vandaag de dag“, is de aankondiging van de 3 uur durende waanzin.

Dan gaat het vermoedelijk verder met praktische oefeningen.

Bron:

„Pissen gegen das Patriarchat“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Pissen tegen het Patriarchaat

  1. trebor2110 // december 14, 2018 om 14:35 //

    wat een zeikerds .

    Like

  2. Ombegrijpelijk. Iedere keer dat ik denk ze de bodem toch een keer raken met de krankzinnige debielen die met dergelijke ideeen komen, komt er iemand die het bestaat om nog verder in achterlijkheid en moedwillige stupiditeit te zakken

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s