Nieuw

Meerderheid Visegrad-volkeren verwerpt migratie

Ongeveer 35 miljoen van de 53 miljoen burgers van de Visegrad-groep verwerpen het quotasysteem van de EU voor de hervestiging van migranten in de lidstaten en 41 miljoen zijn ontevreden over het migratiebeleid van de EU, zo blijkt uit een onderzoek van het Hongaarse instituut Nézőpont.

De telefonische enquête onder 1.000 mensen in Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije tussen 16 en 30 oktober weerspiegelt de steun voor het V4-migratiebeleid en het vertrouwen in de groep in de onderhandelingen over het migratiepact, aldus de enquêteur.

Wat de hervestiging-percentages voor asielzoekers in de EU betreft, heeft 78 procent van de Hongaren, 68 procent van de Polen, 80 procent van de Slowaken en 83 procent van de Tsjechen het voorstel verworpen. Het EU-migratiebeleid werd afgewezen door 75 procent van de Polen, 76 procent van de Hongaren, 77 procent van de Tsjechen en 79 procent van de Slowaken. Een recordhoogte van 85 procent van de Hongaren stemt in met het grenshek aan de zuidelijke grens van het land in reactie op de migratiecrisis van 2015. 52 procent van de Poolse respondenten, 71 procent van de Tsjechen en 72 procent van de Slowaken zijn het eens met de Hongaarse aanpak van de migratiecrisis, aldus de enquêteur.

Bron:

Völker der Visegrad-Gruppe lehnen Migration mehrheitlich ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Meerderheid Visegrad-volkeren verwerpt migratie

  1. De andere volken wijzen het ook af, alleen hebben die géén stem in hun eigen land…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s