Nieuw

Macron had helikopter stand-by om tijdens de protesten aan het presidentieel paleis te ontsnappen 

De Franse president Emmanuel Macron was behalve niet alleen in het Paleis Élysée tijdens de “Act IV” van de Gilets Jaunes (gele hesjes) protesten, maar had ook een helikopter paraat om te ontsnappen voor het geval er demonstranten binnen zouden breken, zo blijkt uit berichten.

De Franse leider versterkte afgelopen zaterdag het paleis Élysée met een ongekende hoeveelheid veiligheid, waaronder 500 republikeinse soldaten, een honderdtal politieagenten en gendarmes gewapend met waterkanonnen, en andere anti-oproermaatregelen, zo meldt Le Dauphine.

Als de demonstranten erin geslaagd zouden zijn om de beveiliging te passeren en het Élysée te bestormen, zou president Macron ook nog een helikopter op stand-by hebben gehad om hem en anderen te evacueren, in een ontsnapping wat doet denken aan de voormalige Roemeense president Nicolae Ceaușescu, die tijdens de val van zijn communistische regime op 22 december 1989 een volksopstand met een helikopter ontvluchtte.

Bron:

Macron Had Helicopter on Standby to Escape Presidential Palace During Protests

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Macron had helikopter stand-by om tijdens de protesten aan het presidentieel paleis te ontsnappen 

 1. NATUURLIJK staat er een helikopter,deze JAKHALS durft geen enkele confrontatie aan,maar zal nu weggestuurd gaan worden door de bevolking en er is geen Soros en consorten die dit tegen kunnen houden ook al die boosaardige Afrikanen en Marokkanen,Syrieers,Ethiopeers,Soedanezen en andere invaders niet ,grenzen dicht en al dat onwelkomme volk terug sturen naar herkomst,EUROPA VOOR EUROPIANEN.

  Like

 2. Smerig laf Rothschild loopjong

  Like

 3. De guillotine.?

  Like

 4. Tussen 4 paarden is ook goed !

  Liked by 1 persoon

 5. Frans Gerards // december 14, 2018 om 22:26 //

  Ik had echt niks anders verwacht van dat stuk nageboorte. Hij is bijkans met zijn mama getrouwd, kan hij zich achter haar rok verschuilen.

  Like

 6. @ Frans Maar wel in stijl natuurlijk , Louis Vuitton !

  Like

 7. trebor2110 // december 14, 2018 om 22:43 //

  Franse politie slaat mobile telefoons uit handen

  Like

 8. En dat als ie in de lucht is de piloot van de heli zich omdraait en zegt: ‘Welkom socialist !’

  Like

 9. bedonderde burger // december 15, 2018 om 08:39 //

  Waarom ben ik geheel en al niet verbaasd met dit laffe gedrag van die drol. Generaals, spoel jullie toilet eens door….

  Like

 10. Effe van de iPad kan geen links plaatsen, althans geen idee hoe maar Parijs is een vesting en RT News brengt live verslag via een you kanaal. Je kan het vast wel vinden. Ongelofelijk wat een politiemacht. Ik sta er verbaasd bij te kijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s