Nieuw

Italiaans EU-parlementslid – Europa kan niet op deze manier doorgaan, we moeten wakker worden! Wakker worden! 

Angelo Ciocca, lid van de Italiaanse Legapartij, riep de Europeanen op om wakker te worden na de terreuraanslag in Straatsburg.

“Er zijn een aantal verantwoordelijkheden die men nog steeds niet wil zien, maar dit zijn zware verantwoordelijkheden. Ik kan echt niet akkoord gaan met deze zegswijze: “We moeten doorgaan. Nee, we kunnen niet met de fouten doorgaan. We kunnen niet doorgaan met de missers”, zei Ciocca in het Europees Parlement.

Later zegt hij dat we niet op deze manier verder kunnen gaan en voegt daaraan toe: “Iedereen…. Ik zeg, Iedereen: Wakker worden! Wakker worden! Wakker worden! Ik sluit me aan bij het protest, en ik zeg: “Wakker worden! Wakker worden!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Italiaans EU-parlementslid – Europa kan niet op deze manier doorgaan, we moeten wakker worden! Wakker worden! 

  1. templars2017 // december 14, 2018 om 21:33 //

    Die heeft het licht gezien!!!!!!!!!!!

    Like

  2. Ze zijn wakker dit is de hele opzet om de mensheid uit te roeien de eu bestuurders zijn oud nazi’s.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Italiaans EU-parlementslid – Europa kan niet op deze manier doorgaan, we moeten wakker worden! Wakker worden! | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s