Nieuw

Franse generaals beschuldigen Macron van verraad om het MigratiePact

Open brief zegt dat Franse burgers nog een reden hebben om in opstand te komen

Een groep Franse generaals heeft een open brief geschreven aan Emmanuel Macron waarin de Franse president wordt beschuldigd van “verraad” door het ondertekenen van het VN-migratiepact.

Het pact, dat maandag door 164 landen, waaronder Frankrijk, werd ondertekend, is niet wettelijk bindend, maar verwijdert de rem op onbeperkte migratie als een mensenrecht en kenmerkt kritiek op massale migratie als hate speech.

Een brief geschreven door generaal Antoine Martinez en ondertekend door tien andere generaals, een admiraal en een kolonel, evenals de voormalige Franse minister van Defensie Charles Millon, waarschuwt Macron dat de ondertekening Frankrijk meer soevereiniteit ontneemt en een extra reden is voor “een reeds gehavend volk” om “in opstand te komen”.

De brief beschuldigt Macron ervan “schuldig te zijn aan een ontkenning van de democratie of verraad tegen de natie” omdat hij het pact heeft ondertekend zonder het aan het volk voor te leggen.

“De Franse staat is laat in het besef dat het onmogelijk is te veel mensen te integreren, naast totaal verschillende culturen, die zich in de afgelopen veertig jaar hebben gehergroepeerd in gebieden die zich niet langer aan de wetten van de Republiek onderwerpen”, aldus de brief, en voegt daaraan toe dat de massale immigratie de “civilizational landmarks” van Frankrijk uitwist.

Volgens het Britse lid van het Europees Parlement Janice Atkinson zou het VN-verdrag ertoe leiden dat Europa in de komende 6 jaar wordt overspoeld met 59 miljoen nieuwe migranten.

Atkinson waarschuwde dat het plan ertoe zou leiden dat Europese landen hun “cultuur en identiteit zouden verpletteren”, en wees er ook op dat het pact kan leidt tot haatspraakwetten die het bijvoorbeeld illegaal maken om de term ‘illegale migranten’ te gebruiken, en men in plaats daarvan verplicht over ‘onregelmatige’ migranten” moet spreken.

“Het zal illegaal worden om hun voorgeschreven taal niet te gebruiken”, waarschuwde Atkinson, en voegde eraan toe dat Europese burgers “afscheid kunnen nemen van hun democratie en hun manier van leven” als het pact wordt geïmplementeerd.

De goedkeuring van president Macron is gedaald tot 18% te midden van een golf van protesten tegen een aantal zaken, waaronder brandstofbelastingen en massale immigratie.

Lees hieronder de volledige brief van de Franse generaals (Engels – vertaald uit het Frans).


Mister President,

You are about to sign the “Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” on 10 and 11 December, which establishes a genuine right to migration. It may impose itself on our national legislation through pre-existing treaties or the principle of common responsibility set out in this pact.

It seems to us that the only sovereignty that will remain with France will consist in freely setting the way in which the objectives of the pact will have to be implemented. You can not give up this new part of the national sovereignty without a public debate whereas 80% of the French population considers that it is necessary to stop or regulate drastically the immigration. By deciding alone to sign this pact, you would add an additional reason for revolt to the anger of an already battered people. You would be guilty of a denial of democracy or treason against the nation.

In addition, the finances of our country are drained and our debt is growing. You can not take the risk of an expensive call for air migration without first showing that you will not have to resort to more taxes to meet the objectives of the pact. On the other hand, you must be able, in terms of security, to curb the consequences linked to the arrival of extra-European populations. Finally, you can not ignore that the very essence of politics is to ensure security on the outside and harmony within. However, this concord can be obtained only if it maintains a certain internal coherence of the society alone capable of allowing to want to do together, which becomes more and more problematic today.

In fact, the French state is late in coming to realize the impossibility of integrating too many people, in addition to totally different cultures, who have regrouped in the last forty years in areas that no longer submit to the laws of the Republic.

You can not decide alone to erase our civilizational landmarks and deprive us of our carnal homeland.

We therefore ask you to defer the signing of this pact and call by referendum the French to vote on this document. You are accountable to the French of your actions. Your election is not a blank.

We support the initiative of General MARTINEZ against the signature of this pact which must be adopted by the Member States of the UN at the Intergovernmental Conference of Marrakech.

General Antoine MARTINEZ

Charles MILLON – Former Minister of Defense

General Marc BERTUCCHI

General Philippe CHATENOUD

General André COUSTOU

General Roland DUBOIS

General Daniel GROSMAIRE

General Christian HOUDET

General Michel ISSAVERDENS

Admiral Patrick MARTIN

General Christian PIQUEMAL

General Daniel SCHAEFFER

General Didier TAUZIN

Colonel Jean Louis CHANAS


Bron:

FRENCH GENERALS ACCUSE MACRON OF “TREASON” OVER UN MIGRATION PACT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Franse generaals beschuldigen Macron van verraad om het MigratiePact

 1. Ik maak zelf wel uit of ik bijvoorbeeld de woorden allochtoon of autochtoon gebruik.

  Let overigens op, de ‘vluchtelingensmoes’ is nu zo’n beetje uitgewerkt en dus moesten er nieuwe smoezen komen. Ik denk dat ik de meeste ken inmiddels:

  ‘Migratie is een mensenrecht’. Ja, dat vonden de Duitsers in 1940 ook toen ze ons land binnen vielen. Gelukkig dacht de rest van de fatsoenlijke wereld er toen ook al anders over want anders hadden we dat pact nu al niet eens meer nodig. Ook toen de blanken Zuid-Afrika overnamen vonden die dat dat een mensenrecht was en we weten allemaal hoe dat inmiddels is afgelopen en nog steeds want de moorden aldaar zijn niet meer te tellen. Die kant gaat het nu ook op.

  De vergrijzing in Nederland is de tweede smoes. Nederland is aan het vergrijzen wisten jullie dat? En straks zullen er steeds minder jongeren zijn om het werk te doen. En ‘dus’ hebben we arbeidsmigranten nodig. Dit is een smoes die al eerder is gehanteerd en daar hebben we nu het Marokkanenprobleem aan over gehouden.

  Cultuurverrijking is geen nieuwe smoes maar loopt al een tijdje omdat het slimste deel der Linkse bevolking zelf wel in zag dat hun ‘vluchtelingensmoies’ niet langer deugde en door de mand dreigde te vallen.

  ‘Ze zullen wel integreren’ is een smoes die inmiddels al veel langer is achterhaald.

  En ja hoor, de laatste in dat sublieme rijtje ‘Migratie is een mensenrecht’. Met die smoes kun je wel weer een tijdje vooruit. Dat daarmee andere mensenrechten zoals ‘veiligheid’, ‘vrijheid van meningsuiting’ ‘vrijheid van cultuur’, ‘vrijheid van religie’ en de ‘vrijheid van een eigen vrije woordkeus’ daarmee op losse schroeven komen te staan gaan moge de politiek correcte Gutmensche niet deren.

  Liked by 2 people

 2. Dan gebruiken we toch gewoon andere woorden met dezelfde letters. Je mag niet praten over een neger. Als je dit omdraaid krijg je regen. Mag je toch een hekel aan hebben of niet soms? Zeker bij aanhoudende depressies die ons land binnenkomen.

  Liked by 1 persoon

 3. Het bijgeleverde plaatje bij dit artikel spreekt boekdelen! Je zou makkelijk onze Rutte voor hem in de plaats kunnen zetten . . . . .
  Hier meer over het, van te voren geplande, verraad aan ons volk:
  https://www.levensreis.nl/index.php/2017/02/15/nieuws-15-februari/

  Like

 4. Deze open brief van een groep Franse generaals aan Macron zou men kunnen opvatten als een bedekte waarschuwing dat de mogelijkheid van een militaire staatsgreep in Frankrijk niet geheel onmogelijk zou zijn.

  De termen ‘opstand’ en ‘verraad tegen de natie’ zou in menig ander land al meer dan voldoende zijn voor een plotselinge machtsovername met een brede steun van de bevolking.
  Macron kan maar één ding doen om alsnog zijn huid en positie te redden en dat is het VN-migratiepact uitsluitend te gebruiken in het voordeel van Frankrijk en dat zou inhouden het per direct terugsturen van alle uitgeprocedeerde asielzoekers naar de landen van herkomst.

  Voorts het organiseren van een klopjacht op alle criminelen die zich schuldig maken aan mensensmokkel, het liefst in EU-verband. De diverse veiligheidsdiensten opdracht geven om alle personen die worden verdacht van het voorbereiden van terreuraanslagen in preventieve hechtenis te laten nemen.

  Op deze manier zou hij zijn geschonden reputatie en geloofwaardigheid nog kunnen herstellen en zodoende een burgeroorlog of zelfs een militaire staatsgreep kunnen voorkomen.

  Zet hij echter de hakken in het zand en wordt de mogelijkheid van een Europees leger met de steun van Merkel een realiteit dan wordt de situatie uiterst kritiek.
  Want de komst van honderdduizenden of zelfs miljoenen jonge immigranten vanuit Afrika kan worden benut om deze individuen een prominent deel uit te laten maken van dit EU-leger. Een plek op de arbeidsmarkt zit er echt niet in, dus maakt men van de nood een deugd.

  Een soort Vreemdelingenlegioen dus met de opdracht ieder verzet tegen Brussel en Straatsburg (lees: Macron & Merkel) de kop in te drukken.

  Een onheilsscenario?

  Menige dictator heeft wel gekkere dingen gedaan om zijn of haar macht te kunnen behouden en over de motivatie van de Afrikaanse immigranten om alsnog wraak te kunnen nemen op de voormalige blanke koloniale onderdrukker hoeven we geen moment te twijfelen.

  Liked by 3 people

 5. Het belangrijkste recht volgens de grondwet is nog steeds het recht op de vrijheid van mening. En daar zal ik dus gebruik van maken. Als ik van mening ben dat we naar de klote gaan door het binnen halen van op voorhand falende migranten zeg ik dat gewoon. En naar mijn mening mogen ze die migranten uit Europa terug jagen naar waar ze horen. Maar dat is mijn mening, de mening van een ander kan anders zijn. En dat moet je respecteren van elkaar.

  Like

 6. Macron, Rutte, Merkel, Bush, Obama en noem ze allemaal maar op, zijn allemaal puppets neergezet met maar 1 doel….Doen wat de elite wil. Om een NWO te verkrijgen moeten ze eerst chaos scheppen. Eigen bevolking tegen elkaar opzetten is moeilijk, dus halen we een 2de groep binnen, verwennen we zeer tegen de zin in en ten koste van de eigen bevolking en al snel zullen we een situatie hebben waarbij het het eigen volk tegen de immigranten zal zijn. Uit de chaos die zal ontstaan scheppen zij hun NWO. Dat is het hele plan. Vandaar dat zij stuk voor stuk, heel ondemocratisch zonder overleg noch toestemming van eigen bevolking, dat pakt tekenden. We mogen hopen dat een leger, het Franse legioen en de politie wakker genoeg zijn om te beseffen dat dit hen, hun gezinnen, hun families en vrienden net zo hard zal raken als elk ander. Want zij zijn straks degenen die worden opgeofferd en de barricades op moeten om de gevechten te beteugelen.

  Liked by 2 people

 7. antiislamnu // december 14, 2018 om 21:04 //

  Zit ik net te kijken hoeveel mensen er in 2017 zijn overleden waren er 150.000.
  En volgens de roverheid hebben er ongeveer 35.000 asiel gekregen stel dat het getal er iets meer zouden zijn dan nog vraag ik mij af .Waarom is er woningnood????? Raar toch.

  Liked by 2 people

 8. De wereld heeft de foto gezien Macaronie en heel de wereld denkt hetzelfde: “President onwaardig.”

  Like

 9. Rutte is precies zo ook een volks verrader op pakken wegens verraadt .

  Liked by 2 people

 10. @Antiislamnu,
  de oplossing is: sociale woningen bijbouwen.
  🙂
  Ik hoop dat Groene en linkse politici voor dit misdrijf tegen de mensheid aansprakelijk gesteld zullen worden.
  Ik hoop ook dat Trump aan het werken is aan een internationaal tribunaal om hen te laten berechten, met een democratisch puntensysteem van andere landen.
  Aangezien het internationaal tribunaal voornamelijk gaat over misdaden tegen de mensheid, mag daar de doodstraf opgelegd worden.

  Zo zou het er anno 2018 moeten uitzien.

  Liked by 2 people

 11. antiislamnu // december 15, 2018 om 00:43 //

  Beste chip alleen al voor de genocide die op de blanke boeren in Zuid-Afrika op dit moment plaats vindt mogen ze van mij allemaal eenzame opsluiting hebben.
  De doodstraf is namelijk te milt voor deze honden

  Liked by 3 people

 12. Akkoord, oog om oog, tand om tand. (en nog een beetje meer)

  Liked by 1 persoon

 13. Antiislamnu, niet elke overledene laat een leeg huis achter zich

  Like

 14. De elite zullen hun eigen no go area’s ontwerpen. Daar kunnen wij welliswaar niet binnen treden, maar zij kunnen die straks niet meer verlaten. Langzaam zal de afrekening plaats vinden!

  Like

 15. Stef // december 14, 2018 om 13:45 // Groot gelijk, Stef. Ventileer je mening zo veel mogelijk, nu het nog kan!
  De ondertekening van het Marrakesh-pact impliceert dat censuur wordt toegepast op het recht van vrije meningsuiting.
  Alle grondrechten worden ons ontnomen.
  Bezit je een te groot huis, dan kan dat jou worden ontnomen en aan de migrant gegeven worden, zoals dat in Duitsland al gebeurt. Veel mensen, die hun hypotheek niet meer kunnen opbrengen worden uit hun huis verwijderd en aan hun lot overgelaten.

  Daar worden zelfs huurders in sommige gevallen verplicht gesteld om een deel van hun woning beschikbaar te stellen, weliswaar tegen een evenredige verlaging van de huurprijs.
  De bouwsector kan de vele miljoenen migranten, die onze kant opkomen, op zo korte termijn immers niet herbergen.
  Mensen, ook in mijn eigen omgeving, denken nog steeds van wat daar gebeurt, zal hier niet gebeuren. Of: wij hebben het met z’n allen veel te goed, ik kan best wel wat euro’s missen zodat die mensen het ook beter hebben.

  Deze dingen worden vanzelfsprekend door de reguliere media verzwegen en de censuur op de alternatieve media zorgt er voor dat de massa onwetend blijft over deze wantoestanden.
  Een demonstratie organiseren wordt daardoor steeds moeilijker en onmiddellijk in de kiem gesmoord, mocht het hier of daar toch nog lukken om zoiets te proberen.

  Dit is een scenario, dat binnen afzienbare tijd onze dagelijkse realiteit gaat worden met dank aan onze verraders politici en de grote groep slapenden, die dan pas wakker gaan worden.

  Liked by 2 people

 16. Fransdo, je zegt
  “Ook toen de blanken Zuid-Afrika overnamen vonden die dat dat een mensenrecht was”
  _______________________________________________________________________
  Lijkt me verstandig dat je de geschiedenis les nog eens over doet, Als je een leeg land gaat bewonen van wie neem je dit dan over? De kaffers zijn daar de indringers en bezetters, helaas dachten die boeren dat ze die wat bij konden brengen, fatale fout was dat.

  Like

 17. Chip: nee waarom sociale woningen bijbouwen voor immigranten? dat is een heilloze weg.
  Nu gaat er een kwart van de woningen naar ‘vluchtelingen”in Amsterdam een derde.
  De rest is voor wat al hier is en hun vele kinderen die allemaal een woning nodig hebben halen bruid of bruidegom van elders.
  De oorspronkelijke Nederlanders mogen blij zijn met een derde van de woningen.

  Like

 18. @Jaantje, dat was sarcastisch.
  Het zijn de groenen en sossen die zulke onzin spuien.
  Want huizen bijbouwen voor immigranten, kan nooit een oplossing zijn, daar er miljoenen staan aan te schuiven.
  Maar Groen redeneert op die manier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s