Nieuw

Zwarte Zuid-Afrikaanse politicus dringt er bij volgelingen op aan om ‘blanken te doden’ en zegt: ‘Wij zullen hun kinderen en hun vrouwen doden’

Andile Mngxitama

De leider van een Zuid-Afrikaanse politieke partij heeft opgeroepen tot het doden van blanke vrouwen en kinderen in een rel over de taxi-industrie.

Andile Mngxitama, voorzitter van Black First Land First (BLF), sprak tijdens een bijeenkomst in Potchefstroom bij Johannesburg toen hij de gewelddadige opmerkingen maakte.

Hij vertelt de juichende menigte: ‘Voor elke persoon die door de taxi-industrie wordt gedood, zullen we vijf blanken doden.

Voor elke zwarte persoon zullen we vijf blanken doden.

U vermoordt één van ons, wij zullen er vijf van u vermoorden. We zullen hun vrouwen doden, we zullen hun kinderen doden, we zullen alles wat we op onze weg tegenkomen doden.

Mngxitama hitst dan de menigte op: ‘Voor ieder van hen zullen we er hoeveel doden?”

En ze schreeuwen terug: ‘Vijf’, herhaalt Mngxitama, ‘Voor ieder van hen?’ en ze reageren, ‘Vijf’.

Dit wordt meerdere malen herhaald totdat Mngxitama zijn razendsnelle woorden voortzet en zelfs oproept tot de dood van honden en katten die in het bezit zijn van blanke mensen.

Hij zegt: ‘We zullen hun kinderen doden, we zullen hun vrouwen doden, we zullen hun honden doden, we zullen hun katten doden, we zullen alles doden’.

Mngxitama heeft sindsdien beweerd dat deze opmerkingen uit hun verband werden gerukt en dat hij reageerde op recente opmerkingen van miljardair Johann Rupert over de taxi-industrie.

Rupert, een voorstander van de taxi-industrie, zinspeelde in een recent interview met Power FM op de extreem-linkse EFF-partij, waar hij verklaarde dat als ‘die rode jongens komen’ ze zich moeten herinneren dat hij zijn ‘eigen leger’ had, aldus City Press.

Zijn vriend is Jabu Mabuza, voorzitter van de Zuid-Afrikaanse Black Taxi Association, en was een van zijn eerste partners in Business Partners, een groep opgericht door Rupert ter ondersteuning van kleine bedrijven in 1981, bericht Times Live.

Rupert, die op een lichtvoetige toon leek te praten voor een lachend publiek op de conferentie van de voorzitter van het radiostation, verwees niet naar de partij van Mngxitama – maar naar de EFF, een andere linkse groep.

Meer bij The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

5 Comments on Zwarte Zuid-Afrikaanse politicus dringt er bij volgelingen op aan om ‘blanken te doden’ en zegt: ‘Wij zullen hun kinderen en hun vrouwen doden’

 1. Naar deze gekken wordt miljoenen ontwikkelingshulp gebracht. Weggegooid geld dus weer van de linkse kliek.

  Like

 2. bedonderde burger // december 14, 2018 om 08:23 //

  En deze meute komt eraan Europa….. Wil Europa een nieuw Rwanda worden? Of worden de slappe Europeanen wakker en verjagen ze de krankzinnigen die hen dit willen aandoen, de kosmopolitische bende namaak linkse geld graaiers, liberale boeven en christelijke gekken, die ons allen de dood in wensen te jagen,

  Like

 3. Henk der Niederlánder // december 14, 2018 om 08:55 //

  Daarbij komt ook nog dat de blanke Zuid Afrikaan niet welkom is in Europa en uitwijkt naar Rusland.
  Deze blanke Zuid Afrikanen zouden in alle opzichten iets kunnen betekenen voor Europa maar liever laten ze onderontwikkelde wilden binnen die als het het kan ook nog de moslim ideologie aanhangen.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // december 14, 2018 om 09:55 //

  Als het hier zo verder gaat zal er ook een of andere islamitische partij zijn die oproepen om ons te doden we zijn al aardig die richting op.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik krijg altijd zo’n warm gevoel van binnen als ik een antiracist zijn visie hoor uitdragen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s