Nieuw

Trump cancelt traditioneel kerstfeest met nepnieuws-media  

Donald Trump heeft besloten om het traditioneel kerstfeest met de nepnieuws-media af te blazen.

President Donald Trump zal daar niet gaan zitten en doen alsof hij vrienden is met de Joodse nepnieuws-media. In plaats daarvan heeft hij aangekondigd dat hij het decennia lange traditionele kerstfeest cancelt

“De jaarlijkse kerstbijeenkomst was een belangrijk voordeel voor degenen die het Witte Huis behandelen”, schrijft Fox News, die behalve hun twee nieuwsankers Tucker Carlson en Sean Hannity in principe de rest van de media volgt in negatieve berichtgeving over Trump.

De uitgesproken president heeft herhaaldelijk het vertrouwen van de gevestigde massamedia ondermijnd door hen te beschuldigen van het verspreiden van nepnieuws. Iets wat onder andere leidde tot een gemeenschappelijke verklaring van 350 Amerikaanse kranten deze zomer waarin men zich tegen president Trump uitsprak, die hen onlangs “de vijand van het volk” genoemd had.

Bron:

Nolte: Trump Cancels White House Christmas Party for Fake News Media

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump cancelt traditioneel kerstfeest met nepnieuws-media  

  1. Sja, ik denk niet dat het hem daarom te doen is: hij is namelijk wel de president die de joodse lobby nodig heeft om president te mogen zijn. Zijn continue ruzie met sommige joden zoals Schumer is meer smoke and en mirrors en persoonlijk antipathie dan substantieel of principieel. Hij steunt Israel door dik en dun: (31 miljard dollar van de amerikaanse belastingbetalers die zelf drie banen moeten werken om rond te komen, als ze al werk kunnen vinden) waar Israel z’n grenzen mee kan bewaken en legitimeerde da aanspraken van de joden op Oost-Jerusalem door de VS-ambassade daar te plaatsen. Hij heeft denk ik wel zijn buik vol van dat hysterische gejank van die totaal imbeciele msm daar. En dat is natuurlijk leuk. Maar ik vrees dat Trump ook t verschil niet gaat maken: z’n jewish handlers hebben hem strak aan de band. Zucht.

    Like

  2. Von Puffelen // december 13, 2018 om 23:02 //

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s