Nieuw

Pools parlementslid trolt Macron, vraagt ​​om EU-debat over ‘Franse Democratische Crisis’

Een Pools lid van het EP-lid van de regerende partij Law and Justice (PiS) verzocht om een debat in het Europees Parlement over wat hij een “crisis” van de democratie in Frankrijk noemde naar aanleiding van de protesten van de Gilets Jaunes.

Parlementslid Ryszard Czarnecki diende het voorstel deze week in en zei dat er een “crisis van de democratie in Frankrijk” was – dat het onderwerp belangrijk was om te bespreken in het parlement omdat Frankrijk een van de grootste lidstaten van de Europese Unie is, bericht de Poolse omroep TVP Info.

“Wij zijn zeer bezorgd over de situatie in dit land. In de afgelopen vier weekenden zijn honderdduizenden demonstranten op de straten van Franse steden verschenen. Meer dan tweeduizend mensen werden gearresteerd, bijna 900 mensen raakten gewond”, voegde Czarnecki eraan toe.

Czarnecki wees erop dat een andere parlementaire factie een soortgelijk verzoek had ingediend met betrekking tot de Tsjechische Republiek en zei: “Zoals het Europees Parlement de situatie in Roemenië eerder behandelde, de situatie in Hongarije, de situatie in Polen, zo moeten we het ook hebben over de situatie in Frankrijk, omdat het belangrijk is vanuit het oogpunt van de belangen van de hele Europese Unie”.

Meer bij Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Pools parlementslid trolt Macron, vraagt ​​om EU-debat over ‘Franse Democratische Crisis’

  1. Henk der Niederlánder // december 14, 2018 om 08:51 //

    Of het nou trollen is of niet, maar de Heer Czarnecki legt wel de vinger op de hypocriete zere plek van de Fransen.

    Like

  2. Ben benieuwd naar de reactie van de MSM en de slinkse tuigpolitici. Zij voelen nattigheid en houden zich angstig aan hun idiote zeteltjes.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s