Nieuw

Pools “Euroweek”-programma overhandigt minderjarige blanke meisjes aan bruine mannen voor “integratie”

klik voor groter

Het Poolse “Euroweek” programma begon aan de Universiteit van Economie in Katowice onder de naam “Euroweek School of Leaders”. Het was “het informeren van Poolse studenten over lokale en internationale kwesties door middel van diverse conferenties en seminars die werden gehouden met deelname van Poolse premiers, ministers, politici van verschillende opties, ambassadeurs, consuls en vertegenwoordigers van vele pro-Europese instellingen”.

Scholen en jongerenorganisaties begonnen zich aan te sluiten bij het “Euroweek”-programma en de opdracht ervan werd uitgebreid met diversiteit, immigratie en integratie. Het werd een links indoctrinatiesysteem voor kinderen, dat hen aanmoedigde om “Goalkeepers” te worden voor “Global Goals”.

Op de een of andere manier resulteerde dit in de obscene beelden die we hieronder zien, waar volwassen mannen met een bruine huidskleur (vermoedelijk “vluchtelingen”) worden gezien die met duidelijk minderjarige vrouwelijke kinderen innig omhelzen.

Blijkbaar vindt dit plaats in een “Integratiekamp” waar de kinderen tijd doorbrengen weg van de supervisie van hun ouders.

De kinderen worden duidelijk gegroomed (er is niet echt een Nederlands woord voor, ik vertaal met meestal met kinderlokken, maar dat geeft niet de seksuele intentie weer en vandaar dat ik maar een keer het Engels laat staan, Fub) en gemanipuleerd. Sommige van de berichten en commentaren die ze over het evenement op sociale media plaatsen, zijn flirterig en gebruiken woorden als “sexy” en “liefde”.

Euroweek is gestart door Zbigniew Pełczyński, een oude medewerker van George Soros die later diende als politiek leraar voor Bill Clinton aan de Oxford University.

Meer foto’s onder hashtag 

Bron:

Polish “Euroweek” program hands over infant girls to brown men for “integration”

De EU voert de uitroeiingsplannen voor het blanke ras uit zoals bedacht door KalergiKaufman, Hooton en Morgenthau.

Terwijl ik aan het vertalen was pakt de Poolse MSM het ook op:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

20 Comments on Pools “Euroweek”-programma overhandigt minderjarige blanke meisjes aan bruine mannen voor “integratie”

 1. antiislamnu // december 13, 2018 om 01:02 //

  What the fuck is dit voor shit om te kotsen dit deze asielparasieten zouden nóóit in Polen over straat kunnen lopen die worden meteen in elkaar getrapt.
  Geloof maar het is in Polen echt onleefbaar voor asielparasieten ook voor homo’s.
  Kijk dit Polen kunnen trots zijn op hun leider helaas leven wij al onder dictatuur.

  Liked by 1 persoon

 2. Zbigniew Pełczyński, founder of the School of Leaders @Euroweek, is affiliated with the Batory Foundation. As a deputy prime minister of the Polish Government.
  I hope that this information will help explain why this practice could last for so long.

  Like

 3. Euroweek? Europa wordt toch nog verondersteld blank te zijn? Ik snap er even helemaal niets meer van. Dat laatste meisje op de foto s huilt trouwens, ze vind het helemaal niks.
  Welke ouders lenen hun dochtertjes voor deze walgelijke vertoningen?

  Liked by 2 people

 4. Flying_Dutchman74 // december 13, 2018 om 07:23 //

  Zieke foto’s

  Liked by 1 persoon

 5. trebor2110 // december 13, 2018 om 08:49 //

  WALGELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // december 13, 2018 om 08:51 //

  Maar zijn dit wel echte Poolse meisjes want ik kan me niet indenken dat echte Poolse ouders dit hun kinderen geleerd hebben

  Liked by 1 persoon

 7. trebor2110 // december 13, 2018 om 09:02 //

  Dit is een vorm van pedofilie minderjarige meisjes uitleveren aan volwassen buitenlandse mannen , de enige mannen waar minderjarige meisjes zo mee op de foto mogen staan is met hun vader of opa .

  Liked by 1 persoon

 8. Flying_Dutchman74 // december 13, 2018 om 09:52 //

  Denk eerder Zweedse meisjes past wel bij dat zieke land.

  Liked by 2 people

 9. Wat een zieke foto’s. Die ene foto met die grote kerel die zo met z’n hand open staat van, achter de rug van dat kleine meisje: “Nou je ziet het. Ik hoef er niet eens iets voor te doen, ze vallen me gewoon zo ook wel in de armen.” Reken maar dat die foto naar het thuisfront en al z’n matties is gegaan. Zijn ze helemaal krankzinnig daar in Polen????

  Liked by 3 people

 10. Hoeveel van die meisjes zijn al gepakt? Huilt dat laatste meisje daarom.

  Liked by 1 persoon

 11. Het zou mijn dochter niet moeten zijn!!! Ik had haar eigenhandig uit die armen getrokken!

  Like

 12. I sincerely hope that this pedophilia case will become international news so that police deals with it properly.

  Greetings from Poland to all my European friends. Let’s stay strong.

  Liked by 1 persoon

 13. ronjaspers // december 13, 2018 om 13:32 //

  Matti.Deus vult.

  Like

 14. Het meisje op die grote foto lijkt te huilen.

  Like

 15. Het is duidelijk dat dit Euroweek gebeuren een aktie is van de voormalige rechterhand van George Soros. Deze globalisten schuwen geen enkel middel om de *umvolkung* ingang te brengen.Weg met het blanke ras! In het verleden werd de onderworpen volkeren door de Islam overwinnaars een schatting opgelegd, meestal in te voldoen in slaven,mannen en vrouwen en paarden. Volgens deze foto’s is men al bezig de schatting te betalen met jonge kinderen.

  Like

 16. Gladiator // december 13, 2018 om 17:42 //

  Tja beste klagers hierboven,

  Ik zou zeggen wen er maar vast aan want dit wordt in heel Europa straks een feit.

  Zoals jullie allemaal weten of in elk geval KUNNEN weten is het is de Islam de normaalste zaak van de wereld, ik bedoel dus PEDOFILIE!!!!!

  Wij staan erbij en kijken ernaar en als dit zéér binnenkort, ik verwacht nog hooguit een jaartje of 2 tot maximaal 4, ook hier ingevoerd wordt daar dan de sharia en de rest van de islamitische WETTEN ook een vaststaand feit zullen zijn is het dus allemaal HUILIE HUILIE, toch!!!

  Dit is met een volk als dit niet meer te stoppen!!

  In Frankrijk worden er op dit moment al wetten aangepast vwb PEDOFILIE!!

  Capiche,

  Maar vooral niet eens de koppen bij elkaar steken want dat is ohhhhh zo gevaarlijk, is het niet!!??

  Ga straks maar weer lekker gezellig in mijn eentje bij de vuurkorf zitten en in mezelf wat filosoferen!!! Hoef ik me ook niet te ergeren!!

  Maar gelukkig zijn jullie allemaal voorbereid op dit wat komen gaat.

  Slaap zacht en vooral sweet Dreams!!

  Pffffffffffffffffffffff

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 17. 1) ja gaan de inheemse blanke europese (heterofiele) mannen nu stilzitten, met het touw om hun nek en wachten tot 2083 op de profetie van onderstaande lone wolf fighter, Eigenrichting he als anarchist, (DE VERNIETIGENDE MACHT VAN DE ABSOLUTE ONMACHT als arme, kleiner geschapen blanke heteroman, die nooit een blank, blond meisje kon versieren, omdat die allemaal verziekte links gebrainwashte blankenhaters zijn):

  Downloads files of complete books:

  download free Book pdf 2083 – A European Declaration of Independence by Anders Breivik 1500 pages

  2) Dit is misdadig, verraad, moet stopgezet worden. Leger en Politie dienen het inheemse blanke oervolk te dienen en geen linkse blankenhaters. Zo ging het in alle oude Germaanse rijken vroeger en gelijk hadden zij, ref Karel Marter, Karel met de Grote Vecht Hamer.

  Like

 18. Proest punt 1. Het is triest maar moest toch lachen.

  Like

 19. Republikein // december 14, 2018 om 10:59 //

  Met een rol pepermunt in je broek.

  Like

 20. Die rol heb/ had ik niet nodig anders had ik ook niet gelachen maar was zachtjes in een hoekje gaan huilen. Maar er zit een kern van waarheid in, vrouwen zijn in de regel golddiggers en heb je niks te bieden kan zal je ook niet neuken. Zo werkt het nu eenmaal. We kunnen ze de grot niet meer inslepen, zijn we te beschaafd voor geworden maar die tijd komt er weer aan met de import van wel een dominante mannencultuur. En die wijven smeken erom, je bent welkom. Welkom in mijn land zingen ze.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s